Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Saamborgh - Kwaliteit

Vanuit diverse kanalen laten wij onafhankelijke partijen meekijken met de kwaliteit binnen onze organisatie.

Denk hierbij aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

Maar ook de onafhankelijke ervaringen van bewoners en familieleden via ZorgkaartNederland natuurlijk.

Kwaliteitsteam

Bij Saamborgh hebben we een kwaliteitsteam in dienst die continu de kwaliteit monitort, controleert en bijstuurt. Zij zijn dagelijks bezig om onze kwaliteit naar een nóg hoger niveau te tillen.

  • Elly Bosveld
  • Ilse van de Geijn
  • Martijn Legters

Voor alle kwaliteit gerelateerde zaken van de zorg kunt u bij dit team terecht via kwaliteit@saamborgh.nl

Leiderschap in de zorg

Saamborgh is aangesloten bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW). Samen met het netwerk zetten we ons in voor balans op de Zorg en Welzijn arbeidsmarkt. Ook doen we mee aan het leiderschapsprogramma. Dit programma faciliteert medewerkers in Zorg en Welzijn sector om goed invulling te geven aan hun werk en dat vergt (persoonlijk)leiderschap.

Thema's kwaliteitskader

  • Persoonsgerichte zorg en ondersteuning
  • Wonen en Welzijn
  • Veiligheid
  • Leren en verbeteren van kwaliteit
  • Leiderschap, governance en management

Permanent leren, verbeteren en innoveren zijn onderwerpen waar Saamborgh zich voor inzet zodat de zorg steeds beter wordt.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen. Onze deelname aan deze website werkt twee kanten op: bewoners en familieleden kunnen hun eerlijke beoordeling achterlaten op een onafhankelijke website. En daarnaast gebruiken wij deze website als extra tool om feedback te ontvangen, een extra kwaliteitsinstrument dus.

De website biedt onafhankelijke informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. De waarderingen van onze bewoners en familieleden laten zien hoe mensen onze zorg ervaren

Benieuwd wat mensen over ons zeggen?

U leest het hier:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSaamborgh is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meerjarenbeleidsplan 2023-2025

Hieronder kunt u het meerjarenbeleidsplan van 2023-2025  inzien. In dit plan beschrijven we onze plannen en doelen voor de komende jaren.

Bekijk het meerjarenbeleidsplan

Voor meer informatie of het uitgebreide meerjarenbeleidsplan kan contact worden opgenomen met b.spaan@saamborgh.nl.

Kwaliteitsverslag

Met het jaarlijks opstellen van een kwaliteitsplan en een terugkijkend kwaliteitsverslag, laten we zien hoe Saamborgh vorm geeft aan de implementatie van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.

Vanwege de overname van ABC Zorgcomfort door Lang Leve Thuis in 2020, waarna beide organisaties verder zijn gegaan onder de naam Saamborgh, kunt u hier de verslagen van de organisaties vanaf 2020 inzien:

Kwaliteitsplan Saamborgh 2024

Kwaliteitsverslag Saamborgh 2023

Kwaliteitsplan Saamborgh 2023

Kwaliteitsverslag Saamborgh 2022

Kwaliteitsverslag Saamborgh 2021

Jaarverslag klachten 2021 WMO

Kwaliteitsverslag ABC-Zorgcomfort 2020

Jaarverslag klachtmeldingen 2020 ABC-Zorgcomfort

Kwaliteitsverslag Lang Leve Thuis 2020

Wij horen graag van u

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en horen graag wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten. Heeft u ideeën of feedback voor ons, dan ontvangen wij die graag via kwaliteit@saamborgh.nl.