Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Dementie

Saamborgh biedt zowel lichamelijke (somatische) zorg als zorg voor ouderen met (psychogeriatrische) geheugenproblemen zoals dementie. Bewoners zijn verzekerd van 24 uur zorg per dag. Een geruststellende en veilige gedachte voor zowel bewoners, familieleden als zaakwaarnemers.

Een vertrouwde huiselijke omgeving is ontzettend belangrijk om een bewoner met geheugenproblemen een fijn thuis te kunnen bieden. Bekende gezichten, vaste dagritmes en een warme hand om een bewoner te begeleiden.

Op de kleinschalige locaties van Saamborgh staat oprechte aandacht centraal. Wij bewegen mee met de behoeftes van de (veranderende) zorgvraag, maar ook met iemands persoonlijke wensen.

Saamborgh Icoon Warm Thuis
Huiselijke omgeving
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
Liefdevolle zorg
Saamborgh Icoon Structuur
Structuur
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur per dag zorg

Begeleiding familieleden en zaakwaarnemers

Voor familieleden en zaakwaarnemers is het proces van dementie ontzettend zwaar om te moeten doorlopen. Het is daarom prettig om te weten dat we bij Saamborgh intensief contact hebben met de mantelzorgers van de dementerende oudere. We luisteren, adviseren en kunnen tips geven wat het omgaan niet zozeer makkelijker zal maken, maar wellicht draaglijker.

Onze coördinerend verpleegkundige en Specialist Ouderengeneeskunde staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en onzekerheden te bespreken.