Saamborgh - Stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf waar jij stage kunt lopen voor diverse mbo en hbo opleidingen. In welk huis van ons je ook stage loopt, je leert werken met of voor een bijzondere doelgroep.

Het is ook mogelijk om op het hoofdkantoor stage te lopen. Wil je liever via een snuffelstage kennismaken met de werkzaamheden in de zorgsector? Dan kan dat ook.

Onder begeleiding van een ervaren en getrainde werkbegeleider ga je, aan de hand van je stageplan, steeds meer taken en verantwoordelijkheden op je nemen. Zo ga je ervaren wat het is een echte professional te zijn.

Volg je een opleiding in de zorg en ben je op zoek naar een leerzame stageplaats? Binnen Saamborgh hebben we regelmatig mogelijkheden om stage te lopen en om af te studeren. Ook bieden wij mogelijkheden om een maatschappelijke stage te lopen. Wij scharen dit onder het vrijwilligerswerk.

Ben je benieuwd of een stage bij Saamborgh wat voor je is? Stuur dan je CV naar personeelszaken@saamborgh.nl en vermeld ook deze gegevens:

  • Naam opleiding;
  • Leerjaar;
  • Start- en einddatum stageperiode;
  • Duur stageperiode;
  • Afstudeeropdracht en voorwaarden;

Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Saamborgh - Vacatures

Saamborgh is een jonge en snelgroeiende woonzorgorganisatie. Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste medewerkers die met ons mee willen denken over de volgende stap. Hoe kunnen wij nóg betere zorg verlenen aan onze bewoners en cliënten?

Bekijk onze vacatures