Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Rijnzicht - Tolkamer

Wonen en zorg op één van de mooiste plekken aan de Rijn, dat kan bij ons in Tolkamer. In dit klassiek ogende gebouw bieden wij 21 ruime appartementen aan met alle benodigde service, zorg en comfort.

Heerlijk wakker worden, de gordijnen openen en genieten van een prachtig uitzicht over de Rijn en de uitgestrekte uiterwaarden. Met de dynamiek van de binnenscheepvaart op de rivier en de eerste wandelaars in de vroege ochtendzon op de kade, is het een goed begin van de dag.

De appartementen verschillen in grootte van circa 75 m² tot 110 m². Stuk voor stuk met minimaal 3 kamers en voorzien van alle moderne comfort. Alle appartementen hebben een unieke indeling en vrijwel altijd een eigen balkon.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
21 appartementen
Particuliere en sociale huur (huurtoeslag mogelijk)
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon Boot
Uitzicht op de Rijn

Gezelligheid en comfort bij Rijnzicht

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. In de algemene ruimte organiseren we in samenspraak met de bewoners leuke activiteiten zoals muziek maken en luisteren of spelletjes spelen. En de royale appartementen zijn ook uitermate geschikt voor (echt)paren.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in Rijnzicht betaalt u een kale huurprijs vanaf € 690,- per maand en mogelijkheid voor huurtoeslag.

De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen Rijnzicht mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Er zijn zowel appartementen in de vrije sector als sociale huur beschikbaar in deze locatie. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Babs.

Babs Gabriel is de locatiemanager van Rijnzicht in Tolkamer. Sinds ze is afgestudeerd als verpleegkundige heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd als wijkverpleegkundige. Sinds 2019 is zij locatiemanager bij Saamborgh. “Een prachtige organisatie, waar ik iedere dag met veel plezier heen ga”, aldus Babs. 

Niet alleen professioneel, ook in haar privéleven ligt haar hart binnen de zorg. Zo heeft ze in 2019 samen met een collega verpleegkundige een thuiszorgproject opgezet in Gambia. Tot op heden helpt en adviseert zij daar, op afstand, nog vele mensen bij de dagelijkse verzorging, het materiaal en de financiële middelen.

Rondleiding aanvragen

Ligging van de locatie

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt onze woonzorglocatie Rijnzicht.

Europakade 76
6916 BG Tolkamer
0316-200012
rijnzicht@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonzorgconsulenten