Skip to main content

Saamborgh - Vrijwilligers

Wij nodigen een ieder met een groot hart en een positieve instelling uit vrijwilliger te worden in onze huizen. Als vrijwilliger betekent je inzet voor onze bewoners heel veel.

Zij hebben dagelijks begeleidende hulp nodig bij de meest voor de hand liggende zaken. Handelingen die zelfstandig helaas niet meer lukken, maar samen met jou is dit wel weer mogelijk. Je geeft ze net weer dat extra plezier in het leven. Te denken valt hierbij aan activiteiten als samen wandelen, boodschappen doen, koffie schenken, de krant (voor)lezen, spelletjes doen, tuinieren, helpen met koken en eten, samen naar de markt of een keer naar het theater gaan bijvoorbeeld.

Meld je aan!

Je kunt al iets voor onze bewoners betekenen als je je eens per maand kunt inzetten of voor een tijdelijke periode.

Wil je meer informatie over wat je kunt betekenen voor onze bewoners of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan gelijk een e-mail naar personeelszaken@saamborgh.nl. We horen graag van je wat voor vrijwilligerswerk je zou willen doen, hoeveel tijd je beschikbaar bent en welke locatie je voorkeur heeft.

Vacatures

Saamborgh is een jonge en snelgroeiende zorgorganisatie. Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste medewerkers die met ons mee willen denken over de volgende stap. Hoe kunnen wij nóg betere zorg verlenen aan onze bewoners en cliënten?

Bekijk onze vacatures