Saamborgh dynamisch

Activiteiten

Naast het veilige idee van 24-uurszorg en een huiselijke omgeving, gaat er bij Saamborgh dagelijks veel aandacht uit naar het welzijn van onze bewoners.

Per locatie wordt gekeken naar de behoeften van de bewoners en van daaruit worden afwisselende activiteiten georganiseerd.

Voorbeelden activiteiten:

  • Schilderen
  • Muziek maken
  • Krant lezen en bespreken
  • Bewegen
  • Tuinieren
  • Spelletjes

Eten en drinken

Ontbijt, lunch en diner, de maaltijden zijn belangrijke en gezellige momenten op de dag waarin bewoners en medewerkers samen aan tafel schuiven.

Uiteraard is het ook mogelijk om op het eigen appartement in alle privacy te eten. We hebben aandacht voor vers en kleurrijk eten op het bord.

Op sommige locaties worden de groenten zelfs zo uit eigen moestuin gehaald.

Groenten en fruit die door de bewoners zelf met veel liefde zijn geplant en onderhouden met behulp van de medewerkers.

kopje-koffie-met-pijl

Goede koffie is een pure beleving. Op alle locaties hebben wij koffie van Moods Coffee, komt u langs voor een genietmoment?

Huisdieren

Het is op onze locaties mogelijk om uw huisdier met u mee te nemen. Huisdieren hebben grote invloed op de gezondheid van mensen.

Niet alleen is de kans op depressie en gevoelens van eenzaamheid een stuk kleiner met een gezelschapsdier in huis, ook het stressniveau is een stuk lager van huisdierenbezitters.

Op veel van onze locaties is de kans daarom groot dat er eens een gezellige viervoeter om een aai vraagt of het gescharrel van de kippen uw aandacht trekt.