Saamborgh dynamisch

Westerstaete - Westervoort

Op een prachtige locatie volledig zelfstandig wonen mét de veiligheid van 24 uur zorg in nabijheid, bij Westerstaete in Westervoort is dat mogelijk. U huurt particulier een appartement binnen de locatie en sluit een zorg- en dienstenovereenkomst af bij Saamborgh, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Dit biedt u de maximale privacy mét het veilige idee van 24 uur per dag zorg in de buurt.

Locatie Westerstaete heeft 30 appartementen variërend in grootte van 60-120 m². De appartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer(s), badkamer en een fijn balkon voor minimaal twee zitjes. Door de ruime afmeting van de appartementen is deze locatie uitermate geschikt voor echtparen, ook als slechts één oudere zorg nodig heeft. Zo kunt u gerust blijven samenwonen.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Volledig zelfstandig wonen
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh appartementen
2- en 3 kamer appartementen
Saamborgh Icoon Huur
Particuliere en sociale huur (huurtoeslag mogelijk)

Kom samen in de tuinkamer van Westerstaete.

In de tuinkamer kunnen bewoners samenkomen voor een kopje koffie, een warme maaltijd tussen de middag bereidt door onze chef-kok of een broodmaaltijd aan het einde van de dag. Ook worden hier de activiteiten georganiseerd.

In hetzelfde pand als waar Westerstaete gehuisvest is, zit ook een fysiotherapeut, een kapper en een pedicure. Het dorpscentrum ligt op slechts 10 minuten lopen van de locatie af, waar onder andere een drogisterij, bakker en een supermarkt te vinden zijn.

U huurt zelfstandig een appartement binnen de locatie met de Hamershoeve BV en sluit een zorg- en dienstenovereenkomst af bij Saamborgh, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Dit biedt u maximale privacy en veiligheid.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in Westerstaete betaalt u een kale huurprijs vanaf € 763,47 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huurtoeslag. De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen Westerstaete mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Er zijn zowel appartementen in de vrije sector als sociale huur beschikbaar in deze locatie. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Babs.

Babs Gabriel is de locatiemanager van Westerstaete in Westervoort. Sinds ze is afgestudeerd als verpleegkundige heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd als wijkverpleegkundige. Sinds 2019 is zij locatiemanager bij Saamborgh. “Een prachtige organisatie, waar ik iedere dag met veel plezier heen ga”, aldus Babs. 

Niet alleen professioneel, ook in haar privéleven ligt haar hart binnen de zorg. Zo heeft ze in 2019 samen met een collega verpleegkundige een thuiszorgproject opgezet in Gambia. Tot op heden helpt en adviseert zij daar, op afstand, nog vele mensen bij de dagelijkse verzorging, het materiaal en de financiële middelen.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Westerstaete in Westervoort dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen bij Westerstaete in Westervoort iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Locatie Westerstaete beschikt over 30 nieuwbouwappartementen in hartje Westervoort.

Hamersestraat 31
6931 EV Westervoort
026-820 0515
westerstaete@saamborgh.nl