Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Werken bij Saamborgh

Iedere dag brengen onze medewerkers een gezonde portie vrolijkheid en plezier met zich mee naar de huizen. Dat brengt de bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging. Kom je werken bij Saamborgh, dan kom je binnen in een jonge én dynamische organisatie waar volop ruimte is voor jouw initiatief en ontwikkeling.

Meer dan 350 enthousiaste medewerkers werken met passie, liefde en toewijding om onze bewoners een fijn nieuw (t)huis te bieden. Een huis waar het draait om oprechte aandacht en waar iedereen zichzelf kan zijn.

Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
Gepassioneerde zorgprofessionals
Saamborgh Icoon passievolle medewerkers
350+ medewerkers
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Kleinschalige zorglocaties

Toe aan een mooie zorgbaan?

Wil jij ook onderdeel worden van een organisatie waar het draait om oprechte aandacht en plezier? Bekijk dan onze openstaande functies en reageer.

Bekijk alle vacatures
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg

Onze kernwaarden

  • Plezier Onze medewerkers brengen een gezonde portie vrolijkheid en plezier met zich mee naar de huizen. Hun energie brengt bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging.
  • Samen Je voelt het meteen zodra je binnenkomt; er heerst een gevoel van saamhorigheid en huiselijkheid. Die sfeer creëren we met elkaar, met bewoners, familieleden en medewerkers.
  • Thuisgevoel Je thuisvoelen betekent dat je in alle veiligheid jezelf kunt zijn. Dat je in een fijne omgeving werkt, waarin je ondersteund wordt en je prettig voelt. Een arm om je heen, een luisterend oor, rust als je daar behoefte aan hebt.
  • Gewoon doen Wat heeft iemand nodig? Soms is een blik in de ogen al genoeg. En dan doen we eenvoudigweg wat er moet gebeuren, iedere dag. We denken in mogelijkheden en kansen.
  • Oprechte aandacht Alles binnen onze organisatie draait om het belangrijkste wat je een mens kunt geven: oprechte aandacht. We zien iedere bewoner, ieder familielid en elke medewerker.