Saamborgh dynamisch

Hoge Haeghe - Almere Buiten

Midden in het groen, met een groot terras grenzend aan het Meridiaan park opende Hoge Haeghe in juni 2022 officieel haar deuren voor zorgbehoevende ouderen.  

Zelfstandig blijven wonen, met het veilige idee van 24 uur zorg in nabijheid. Op deze locatie in Almere Buiten is dat mogelijk.

Deze prachtige nieuwe woonzorg locatie biedt voor zowel alleenstaande ouderen als echtparen ruime appartementen. De appartementen variëren in grootte van 30 tot 50 m². In de gemeenschappelijke ruimten worden diverse activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van bewoners.

Hoge Heaghe beschikt over een activiteitenruimte en woonkamer, diverse terrassen en – door de grote ramen – een goed uitzicht op het Meridiaanpark.

Saamborgh Icoon Structuur
Officieel geopend juni 2022
Saamborgh appartementen
38 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Tuin Boom
Groot terras grenzend aan park
Saamborgh Icoon Boodschappen
Dichtbij winkelcentrum Almere Buiten
icoon trein saamborgh
In de buurt van het station

Kijkdagen

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Stap dan op één van de kijkdagen binnen bij Saamborgh Hoge Haeghe. Iedereen die kennis wil maken met ouderenzorg en hier meer over wil weten is van harte welkom. Tijdens de kijkdag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak bij Hoge Haeghe. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier:

Gezelligheid bij Saamborgh Hoge Haeghe in Almere-Buiten

Aanmelden kijkdagen

Een nieuw (t)huis in Almere Buiten

Het is heerlijk wonen bij Saamborgh in Almere Buiten. De nieuwe locatie biedt 38 ruime éénkamer- en tweekamerappartementen, verschillend in grootte van 30 tot 50 m². Ieder appartement heeft een eigen badkamer, een Frans balkon of terras en de meeste appartementen beschikken over een kitchenette. De tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer. Zowel alleenstaande ouderen als echtparen zijn van harte welkom.

Naast de comfort en privacy van uw eigen woning kunt u ook de gezelligheid opzoeken in de grote gemeenschappelijke ruimte. U bent hier dagelijks welkom voor een kopje koffie, om samen te eten of mee te doen aan activiteiten.

Rondleiding aanvragen

Brochure Hoge Haeghe aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Almere Buiten kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Woonkosten

Voor het wonen bij Hoge Haeghe betaalt u een huurprijs vanaf € 1.695,- per maand. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. De servicekosten zijn € 350,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,- per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Nicole.

Nicole is locatiemanager van onze locaties Reedewaard en Hoge Haeghe in Almere en Sparrenheuvel in Bosch en Duin. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige in de thuiszorg. De afgelopen jaren was ze zorgcoördinator en teamleider in de ouderenzorg.

“Bij Saamborgh kijken we vooral naar wat iemand nog wel kan. We focussen op het vergroten van de veerkracht en wat het leven van de bewoners tot een betekenisvol leven maakt.” Die andere kijk op de ouderenzorg is waar Nicole zich dagelijks met veel plezier voor inzet.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Hoge Haeghe in Almere Buiten dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen bij Hoge Haeghe iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Grenzend aan het Meridiaanpark, midden in het groen ligt woonzorglocatie Hoge Haeghe.

Kalenderweg 3
1335 GR Almere
036- 820 0618
hogehaeghe@saamborgh.nl