Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Hof van Waal

Op loopafstand van het centrum van Tiel opende Saamborgh in september de deuren van deze nieuwe woonzorglocatie. Hier zijn 38 woonzorgappartementen gerealiseerd. In het duurzaam gebouwde pand biedt zorgorganisatie Saamborgh ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met 24 uur per dag professionele zorg in de nabijheid. Hof van Waal is voorzien van alle comfort als het gaat om wonen en ouderenzorg. Ook echtparen zijn van harte welkom. Ook als de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Structuur
Open september 2023
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
38 appartementen variërend in grootte (26 m² tot 45 m²)
Saamborgh Icoon echtparen
Ook 2 persoons appartementen
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in nabijheid
Saamborgh Icoon Boodschappen
Op loopafstand van het centrum

Open dagen

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan kijken bij Hof van Waal. Tijdens de open dag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak in Hof van Waal. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier.

Aanmelden open dag

Prettig wonen bij Saamborgh in Tiel

In de nieuwste locatie van Saamborgh is een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd waar bewoners en medewerkers elkaar kunnen treffen voor een praatje onder het genot van een lekkere kop koffie. Ook kunnen de bewoners naar eigen wens meedoen aan leuke activiteiten zoals muziek maken of spelletjes spelen.

Brochure Saamborgh Tiel aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Tiel kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Saamborgh in Tiel betaalt u een huurprijs vanaf € 1.595,- per maand. De servicekosten zijn € 395,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,- per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Femke.

Persoonsgerichte zorg is waar het bij Femke om draait! Niet alleen voor cliënten maar ook voor haar collega’s. Femke kijkt en denkt in mogelijkheden met het motto “You can’t stop the waves, but you can learn how to surf!” als uitgangspunt.

Met jarenlange ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg weet ze als geen ander dat het belangrijk is om de cliënt zelf de regie te laten houden. Hiermee versterk je de gezondheid, veerkracht en gevoel van eigenwaarde. De drie pijlers van Saamborgh sluiten hier perfect bij aan: autonomie, betrokkenheid en competentie.

Ligging van de locatie

Saamborgh in Tiel beschikt over 38 nieuwbouwappartementen.

Gasthuislingelaan 33
4002 AG Tiel
06-21298114
hofvanwaal@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonconsulent