Saamborgh dynamisch

Tiel - opening september 2023

Op loopafstand van het centrum van Tiel opent Saamborgh in augustus de deuren van deze nieuwe woonzorglocatie. In totaal worden er 38 woonzorgappartementen, variërend in grootte van 26 m² tot 45 m², gerealiseerd. Op deze prachtige nieuwbouwlocatie kunnen ouderen met een zorgvraag volledig zelfstandig wonen met zorg thuis én het veilige gevoel van 24 uur zorg in nabijheid. Ook echtparen zijn van harte welkom. Ook als de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Opening september 2023
Saamborgh appartementen
38 appartementen variërend in grootte
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Particuliere woonzorglocatie
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in nabijheid
Saamborgh Icoon Boodschappen
Op loopafstand van het centrum

Kijkdagen

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan dinsdag 4 of vrijdag 14 juli kijken bij onze nieuwste zorglocatie in Tiel. Iedereen die kennis wil maken met ouderenzorg en hier meer over wil weten is van harte welkom.

Tijdens de kijkdag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier:

Aanmelden kijkdag

Prettig wonen bij Saamborgh in Tiel

In de nieuwste locatie van Saamborgh wordt ook een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd waar bewoners en medewerkers elkaar kunnen treffen voor een praatje onder het genot van een lekkere kop koffie. Ook kunnen de bewoners naar eigen wens meedoen aan leuke activiteiten zoals muziek maken of spelletjes spelen.

Brochure Saamborgh Tiel aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Tiel kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Saamborgh in Tiel betaalt u een huurprijs vanaf € 1.495,- per maand. De servicekosten zijn € 395,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Saamborgh in Tiel dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Meer informatie aanvragen kan telefonisch via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Saamborgh in Tiel beschikt over 38 nieuwbouwappartementen.

Gasthuislingelaan 33
4002 AG Tiel
info@saamborgh.nl