Saamborgh dynamisch

Reedewaard – Almere

Op slechts 200 meter afstand van de gezellige haven van Almere, ligt woonzorglocatie Reedewaard. Een ruim opgezette locatie waarbij zowel de privacy is op te zoeken als de gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes. In combinatie met het veilige idee van 24 uur zorg in nabijheid is dit een fijne plek om te wonen.

De 26 appartementen bestaan uit een eigen slaap- en zitgedeelte en een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer. Een aantal appartementen is geschikt voor twee personen, dus echtparen zijn van harte welkom. Ook wanneer de één meer zorg nodig heeft dan de ander. De 5 penthouses op de bovenste verdieping variëren in grootte van 60-120 m2 en zijn ook voorzien van een eigen keuken.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
26 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh terras
Groot terras
Saamborgh Icoon Boot
200 meter van de haven
Saamborgh Icoon Boodschappen
Vlakbij winkelcentrum

Prettig wonen bij Saamborgh Reedewaard

In de gemeenschappelijke woon- en dinerruimte van woonzorglocatie Reedewaard weten bewoners en medewerkers elkaar altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie.

Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is. De open keuken waar de chef-kok dagelijks een heerlijke maaltijd bereidt, zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer. Het aangrenzende grote terras met uitzicht op water verleent zich uitstekend om tot rust te komen en van de buitenlucht te genieten.

Brochure Reedewaard aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Reedewaard in Almere kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Woonkosten

Voor het wonen bij Reedewaard betaalt u een huurprijs vanaf € 1.495,- per maand. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. De servicekosten zijn € 520,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,- per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Nicole.

Nicole is locatiemanager van onze locaties Reedewaard en Hoge Haeghe in Almere en Sparrenheuvel in Bosch en Duin. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige in de thuiszorg. De afgelopen jaren was ze zorgcoördinator en teamleider in de ouderenzorg.

“Bij Saamborgh kijken we vooral naar wat iemand nog wel kan. We focussen op het vergroten van de veerkracht en wat het leven van de bewoners tot een betekenisvol leven maakt.” Die andere kijk op de ouderenzorg is waar Nicole zich dagelijks met veel plezier voor inzet.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Reedewaard in Almere Haven dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen bij Reedewaard iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Op slechts 200 meter afstand van de gezellige haven van Almere, ligt woonzorglocatie Reedewaard.

Kerkstraat 100
1354 AC, Almere
036-5402077
reedewaard@saamborgh.nl