Saamborgh dynamisch

Logeeropvang of kort verblijf bij Saamborgh

Mantelzorg is een intensieve bezigheid. Als zorgprofessionals voor ouderen met dementie en/of somatische klachten begrijpen we dat als geen ander. Er even tussenuit gaan is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom introduceren wij ‘tijdelijk verblijf bij Saamborgh.’

We nemen de zorg voor uw dierbare tijdelijk over zodat u met een gerust hart kunt genieten van een vakantie of uw aandacht ergens anders op kunt richten.

Onze collega’s zetten zich dagelijks in om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Van goede zorg tot een gezellig praatje, leuke activiteiten en samen eten. De persoonlijke aandacht maken het tijdelijke verblijf voor uw dierbare nog prettiger.

Meer informatie over logeren bij Saamborgh?

Wilt u meer informatie over logeeropvang of tijdelijk verblijf bij Saamborgh neem dan contact op met onze woonconsulent Maria via welkom@saamborghwonen.nl. Zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.

Saamborgh Icoon Warm Thuis
Huiselijke omgeving
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
Liefdevolle zorg
Eten en drinken inbegrepen
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur per dag zorg

Logeren bij Saamborgh voor familie en naasten

Op onze locaties bieden we thuiszorg met het veilige idee van 24 uur per dag zorg in nabijheid. Een geruststellende en veilige gedachte voor de ouderen en hun naasten.

Soms zijn er periodes waarin het prettig is om dicht bij uw dierbare te kunnen zijn. Bij Saamborgh bieden we familie en naastbetrokkenen daarom de mogelijkheid om blijven te logeren. Als u blijft logeren zijn de maaltijden inbegrepen.

Meer informatie over logeren bij Saamborgh?

Wilt u blijven logeren en van dichtbij ervaren hoe Saamborgh zorgt voor uw familie of naaste(n)? Neem dan contact op met onze woonconsulent Maria via welkom@saamborghwonen.nl. Zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.