Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Hartelijk welkom bij Huize Willibrordus

In juni 2023 opende Huize Willibrordus haar deuren voor de eerste nieuwe bewoners.  Huize Willibrordus heeft 21 zelfstandige appartementen, variërend in grootte (25m² tot 43m²). Benieuwd naar deze zorglocatie? Kom dan gerust een kijkje nemen bij ons.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Open juni 2023
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
21 zelfstandige appartementen variërend in grootte
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
icoon trein saamborgh
Op loopafstand van het station
Saamborgh Icoon Boodschappen
In het centrum

Open dagen

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan kijken bij Huize Willibrordus. Tijdens de open dag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak in Huize Willibrordus. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier.

Aanmelden open dag

Prettig wonen op de plek van de voormalige Sint Willibrordusschool

Onze nieuwste locatie in Ruurlo werd gebouwd op de plek van de Sint Willibrordusschool uit 1930. De karakteristieke voorgevel is in het ontwerp behouden gebleven. Op het ruime perceel is ook een gezamenlijke tuin met terras en een eigen parkeerterrein.

Huize Willibrordus heeft naast 21 appartementen ook een gezamenlijke woonkamer met grote woonkeuken waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten voor de maaltijd of voor creatieve workshops, spel- en bewegingsactiviteiten, huisconcerten en/of filmavonden.

Brochure Huize Willibrordus aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Ruurlo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Willibrordus betaalt u een huurprijs vanaf € 1.449,- per maand. De servicekosten zijn € 275,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,- per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Laatste nieuws Huize Willibrordus

Burgemeester Van Oostrum luidt de bel om Huize Willibrordus officieel te openen.
Nieuws

Feestelijke opening Huize Willibrordus Ruurlo

Op donderdag 28 september 2023, precies één jaar na de eerste steenlegging, is Huize Willibrordus…
Nieuws

Buurt maken Huize Willibrordus

Op 6 juli was het dan eindelijk zo ver, de koffie stond klaar om de…
Nieuws

Oplevering Huize Willibrordus in Ruurlo

Woensdag 3 mei is de nieuwe zorglocatie Huize Willibrordus in Ruurlo, na een bouwtijd van…
Lees alle nieuwsberichten

Even Voorstellen. Locatiemanager Femke.

Persoonsgerichte zorg is waar het bij Femke om draait! Niet alleen voor cliënten maar ook voor haar collega’s. Femke kijkt en denkt in mogelijkheden met het motto “You can’t stop the waves, but you can learn how to surf!” als uitgangspunt.

Met jarenlange ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg weet ze als geen ander dat het belangrijk is om de cliënt zelf de regie te laten houden. Hiermee versterk je de gezondheid, veerkracht en gevoel van eigenwaarde. De drie pijlers van Saamborgh sluiten hier perfect bij aan: autonomie, betrokkenheid en competentie.

Ligging van de locatie

Saamborgh in Ruurlo beschikt over 21 nieuwbouwappartementen.

Stationsstraat 4
7261 AD Ruurlo
0573-820996
huizewillibrordus@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonconsulent