Saamborgh dynamisch

Aanmelding Huize Willibrordus gestart

In juni opent Huize Willibrordus haar deuren voor de nieuwe bewoners. Vanaf juni staat ook het nieuwe zorgteam klaar.

Huize Willibrordus heeft 21 zelfstandige zorgappartementen, variërend in grootte (25m² tot 43m²), voor zorgbehoevende ouderen. Ook voor (echt)paren. Benieuwd naar deze zorglocatie? Kom dan naar onze open dag op 16 juni.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Open juni 2023
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Particuliere zorglocatie
Saamborgh appartementen
21 zelfstandige appartementen variërend in grootte
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
icoon trein saamborgh
Op loopafstand van het station
Saamborgh Icoon Boodschappen
In het centrum

Open dag op 16 juni

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan op 16 juni kijken bij Huize Willibrordus. Tijdens de open dag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak in Huize Willibrordus. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier.

Aanmelden open dag

Prettig wonen op de plek van de voormalige Sint Willibrordusschool

Onze nieuwste locatie in Ruurlo werd gebouwd op de plek van de Sint Willibrordusschool uit 1929. De karakteristieke voorgevel is in het ontwerp behouden gebleven. Op het ruime perceel komt ook een gezamenlijke tuin met terras en een eigen parkeerterrein.

Huize Willibrordus heeft naast 21 appartementen ook een gezamenlijke woonkamer met grote woonkeuken waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten voor de maaltijd of voor creatieve workshops, spel- en bewegingsactiviteiten, huisconcerten en/of filmavonden.

Brochure Huize Willibrordus aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Ruurlo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Willibrordus betaalt u een huurprijs vanaf € 1.449,- per maand. De servicekosten zijn € 275,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Wonen bij Saamborgh

Wilt u meer informatie over wonen bij Saamborgh in Ruurlo. Of vrijblijvend langskomen voor een kennis­making? Hiervoor kunt u contact opnemen met onze woonconsulent Maria.

Maria is bereikbaar op telefoon 085 – 273 74 13 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) u kunt Maria ook een emailbericht sturen via onderstaande knop.

Neem contact op

Ligging van de locatie

Saamborgh in Ruurlo beschikt over 21 nieuwbouwappartementen.

Stationsstraat 4
7261 AD Ruurlo
info@saamborgh.nl