Saamborgh dynamisch

’t Brewinc Hof - Doetinchem

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, staat ‘t Brewinc Hof. Een prachtige nieuwe locatie met 25 ruime appartementen. Echtparen zijn van harte welkom, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Op locatie ‘t Brewinc Hof huurt u volledig zelfstandig een appartement via Saamborgh Wonen. Voor de zorg sluit u een zorg- en dienstenovereenkomst af met Saamborgh Zorg. Zo woont u zelfstandig mét het veilige idee van 24 uur zorg in nabijheid. Dit biedt u de maximale privacy en het veilige gevoel dat zorg altijd binnen handbereik is. 

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
25 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Sociale huursegment
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Boodschappen
In het centrum
icoon trein saamborgh
Vlakbij het station

Een nieuw (t)huis in ’t Brewinc Hof

De appartementen van ruim 50m2 beschikken allen over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Daarnaast heeft ook elk appartement een balkon of terras over de gehele breedte van de woning. Verder komt er een ontmoetingsruimte, waar bewoners samen kunnen eten of kunnen meedoen aan activiteiten.

Brochure downloaden

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen in ’t Brewinc Hof betaalt u een huurprijs van € 726,28 per maand met mogelijkheid voor huurtoeslag. De servicekosten zijn € 145,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen ’t Brewinc Hof mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Laatste nieuws 't Brewinc Hof

Nieuws

Opening ‘t Proathuus Doetinchem

Op 29 maart is de nieuwe dagbelevingsruimte 't Proathuus feestelijk geopend bij ’t Brewinc Hof.…
Pannenkoeken flippen leerling OBS Hogenkamp
Nieuws

Leerlingen klaar? bakken maar!

De bewoners van ’t Brewinc Hof Saamborgh werden op 17 maart verrast door 6 leerlingen…
Wonen met uitzicht op het groen
Meekijken met

Meekijken met Henrike Coördinerend Verpleegkundige

Deze keer spreken we met Henrike, Coördinerend Verpleegkundige bij ’t Brewinc Hof in Doetinchem. Ik…
Lees alle nieuwsberichten

Even voorstellen. Locatiemanager Femke.

Persoonsgerichte zorg is waar het bij Femke om draait! Niet alleen voor cliënten maar ook voor haar collega’s. Femke kijkt en denkt in mogelijkheden met het motto “You can’t stop the waves, but you can learn how to surf!” als uitgangspunt.

Met jarenlange ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg weet ze als geen ander dat het belangrijk is om de cliënt zelf de regie te laten houden. Hiermee versterk je de gezondheid, veerkracht en gevoel van eigenwaarde. De drie pijlers van Saamborgh sluiten hier perfect bij aan: autonomie, betrokkenheid en competentie.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen in ‘t Brewinc Hof staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over wonen bij Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in ‘t Brewinc Hof wat voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, ligt woonzorglocatie ‘t Brewinc Hof.

Kommedwarssteeg 1 – 47
7005 AC Doetinchem
brewinchof@saamborgh.nl