Skip to main content
Saamborgh dynamisch

’t Brewinc Hof - Doetinchem

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, staat ‘t Brewinc Hof. Een prachtige nieuwe locatie met 25 ruime appartementen. Echtparen zijn van harte welkom, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Op locatie ‘t Brewinc Hof huurt u volledig zelfstandig een appartement via Saamborgh Wonen. Voor de zorg sluit u een zorg- en dienstenovereenkomst af met Saamborgh Zorg. Zo woont u zelfstandig mét het veilige idee van 24 uur zorg in nabijheid. Dit biedt u de maximale privacy en het veilige gevoel dat zorg altijd binnen handbereik is. 

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
25 zelfstandige appartementen
Sociale huur – huurtoeslag mogelijk
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Boodschappen
In het centrum
icoon trein saamborgh
Vlakbij het station

Een nieuw (t)huis in ’t Brewinc Hof

De appartementen van ruim 50m2 beschikken allen over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Daarnaast heeft ook elk appartement een balkon of terras over de gehele breedte van de woning. Verder komt er een ontmoetingsruimte, waar bewoners samen kunnen eten of kunnen meedoen aan activiteiten.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen in ’t Brewinc Hof betaalt u een huurprijs van € 732,93 per maand met mogelijkheid voor huurtoeslag. De servicekosten zijn € 145,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen ’t Brewinc Hof mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2024 minimaal € 200,40 per maand en maximaal € 1.052,20 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Laatste nieuws 't Brewinc Hof

Vijf locatiemanagers staan op een rij en krijgen green care certificaat uitgereikt.
Hoge Haeghe

Saamborgh behaalt Green Care certificaat

Saamborgh is trots op het behalen van het Green Care certificaat van Werner & Metz.…
Nieuws

Opening ‘t Proathuus Doetinchem

Op 29 maart is de nieuwe dagbelevingsruimte 't Proathuus feestelijk geopend bij ’t Brewinc Hof.…
Pannenkoeken flippen leerling OBS Hogenkamp
Nieuws

Leerlingen klaar? bakken maar!

De bewoners van ’t Brewinc Hof Saamborgh werden op 17 maart verrast door 6 leerlingen…
Lees alle nieuwsberichten

Even voorstellen. Locatiemanager Femke.

Persoonsgerichte zorg is waar het bij Femke om draait! Niet alleen voor cliënten maar ook voor haar collega’s. Femke kijkt en denkt in mogelijkheden met het motto “You can’t stop the waves, but you can learn how to surf!” als uitgangspunt.

Met jarenlange ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg weet ze als geen ander dat het belangrijk is om de cliënt zelf de regie te laten houden. Hiermee versterk je de gezondheid, veerkracht en gevoel van eigenwaarde. De drie pijlers van Saamborgh sluiten hier perfect bij aan: autonomie, betrokkenheid en competentie.

Ligging van de locatie

’t Brewinc Hof beschikt over 25 zelfstandige appartementen.

Kommedwarssteeg 9
7005 AC Doetinchem
06-15087904
brewinchof@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonzorgconsulenten