Skip to main content
Saamborgh dynamisch

De Wilgenpas – Westervoort

Aan de rand van het dorp Westervoort ligt woonzorglocatie De Wilgenpas in een rustige buurt. De locatie heeft 71 ruime appartementen van gemiddeld 68m², een royale ontmoetingsruimte en een professionele keuken waar dagelijks een drie-gangen menu wordt bereid. 

Ook zijn in De Wilgenpas mogelijkheden om dagelijks mee te doen met activiteiten. Zo behoudt u altijd de privacy van uw appartement, maar is gezelligheid binnen handbereik. Zelfs aan de (achter-)kleinkinderen is gedacht; zo hebben wij in de tuin een kleine dierenweide ingericht voor geiten, kalkoenen en kippen.

U huurt zelfstandig een appartement binnen de locatie met Woonzorg Nederland en sluit een zorg- en dienstenovereenkomst af bij Saamborgh, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Dit biedt u de maximale privacy en veiligheid.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
74 appartementen
Sociale huur – huurtoeslag mogelijk
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon Boodschappen
Maaltijden- en boodschappenservice

Samen genieten bij Saamborgh De Wilgenpas

Met een royale ontmoetingsruimte, waar ook dagelijks een drie-gangen menu wordt bereid, weten bewoners en medewerkers elkaar altijd te vinden voor een gezellig praatje. Vanuit Saamborgh bieden wij daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten zoals onze boodschappen- en maaltijdenservice. En de royale appartementen zijn ook uitermate geschikt voor (echt)paren.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in De Wilgenpas betaalt u een kale huurprijs vanaf €514,39 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huurtoeslag. De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen De Wilgenpas mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Nicole.

Nicole is locatiemanager van onze locatie De Wilgenpas in Westervoort. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige in de thuiszorg. De afgelopen jaren was ze zorgcoördinator en teamleider in de ouderenzorg.

“Bij Saamborgh kijken we vooral naar wat iemand nog wel kan. We focussen op het vergroten van de veerkracht en wat het leven van de bewoners tot een betekenisvol leven maakt.” Die andere kijk op de ouderenzorg is waar Nicole zich dagelijks met veel plezier voor inzet.

Rondleiding aanvragen

Ligging van de locatie

Aan de rand van het dorp Westervoort ligt woonzorglocatie De Wilgenpas. Op loopafstand vindt u een supermarkt, apotheek en huisarts.

Het Geerken 2
6932 MX Westervoort
026-2020327
wilgenpas@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonzorgconsulenten