Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Villa de la Porte - Almelo

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen. Een spelletje spelen in de woonkamer, een appeltaart bakken in de keuken of in alle rust een krantje lezen in een fauteuil. En dat alles met het veilige idee van altijd 24 uur zorg in nabijheid.

De villa heeft 12 kamers, een aantal kamers zijn geschikt voor de bewoning door een echtpaar. De kamer kan geheel naar eigen wens ingericht worden met vertrouwde meubels en accessoires van thuis. Rust en ruimte kenmerken woonzorglocatie Villa de la Porte. Gelegen nabij het centrum en omringt door een grote groene tuin.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
12 woonsuites
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh Icoon Tuin
Grote tuin met terras
Saamborgh Icoon Moestuin
Moestuin
Saamborgh Icoon passievolle medewerkers
Rolstoelvriendelijk met lift
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Genieten van de tuin in Villa de la Porte

De villa heeft een eigen, ruime, besloten tuin. Met een diepe voor- én achtertuin zijn er altijd genoeg zitjes om van de buitenlucht te genieten. De besloten achtertuin biedt rust en geeft de bewoners de mogelijkheid – al dan niet in groepsverband – om plantjes te stekken of te tuinieren.

Villa-De-La-Porte-Saamborgh-Heer-Tuin-Dame

Brochure Villa de la Porte aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Villa de la Porte in Almelo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Villa de la porte betaalt u een huurprijs vanaf € 595,- per maand. De servicekosten zijn € 360,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,- per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Jeanine.

Jeanine heeft, zoals ze dat noemen, een echt “zorghart”. Niets is haar te veel. Met 30 jaar ervaring in de zorg heeft ze haar sporen dan ook ruimschoots verdiend. Naast haar werk studeert Jeanine nog: “Jezelf blijven ontwikkelen en uit te dagen is belangrijk om uiteindelijk nog betere zorg te bieden.”.

Bij alles wat ze doet houdt ze de missie en de visie van Saamborgh in gedachten waarbij kwaliteit van zorg het belangrijkste is. Dit doet ze niet alleen, samen met haar team creëren ze een fijn thuis voor de bewoners zodat zij zich prettig en comfortabel voelen.

Rondleiding aanvragen

Ligging van de locatie

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen.

Wierdensestraat 137
7604 BD Almelo
0546-898999
villadelaporte@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonconsulent