Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Villa de la Porte - Almelo

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen. Een spelletje spelen in de woonkamer, een appeltaart bakken in de keuken of in alle rust een krantje lezen in een fauteuil. En dat alles met het veilige idee van altijd 24 uur zorg in nabijheid.

De villa heeft 12 kamers, een aantal kamers zijn geschikt voor de bewoning door een echtpaar. De kamer kan geheel naar eigen wens ingericht worden met vertrouwde meubels en accessoires van thuis. Rust en ruimte kenmerken woonzorglocatie Villa de la Porte. Gelegen nabij het centrum en omringt door een grote groene tuin.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Kleinschalige woonzorglocatie
Saamborgh appartementen
12 woonsuites
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh Icoon Tuin
Grote tuin met terras
Saamborgh Icoon Moestuin
Moestuin
Saamborgh Icoon passievolle medewerkers
Rolstoelvriendelijk met lift
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Genieten van de tuin in Villa de la Porte

De villa heeft een eigen, ruime, besloten tuin. Met een diepe voor- én achtertuin zijn er altijd genoeg zitjes om van de buitenlucht te genieten. De besloten achtertuin biedt rust en geeft de bewoners de mogelijkheid – al dan niet in groepsverband – om plantjes te stekken of te tuinieren.

Villa-De-La-Porte-Saamborgh-Heer-Tuin-Dame

Brochure Villa de la Porte aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Villa de la Porte in Almelo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Villa de la Porte betaalt u een huurprijs vanaf € 630,- per maand. De servicekosten zijn € 360,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2024 minimaal € 200,40 per maand en maximaal € 1.052,20 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Linda.

Linda heeft passie voor de zorg en is geworteld in haar jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg, zowel als zorgverlener als manager. Deze ervaring heeft haar geleerd hoe cruciaal het is om nauw samen te werken met de cliënten, hun families en mijn collega’s.

Bij Saamborgh streven we naar het scheppen van een gastvrije en ondersteunende omgeving waarin elke bewoner zich thuis kan voelen.

“Mijn visie op zorg draait om het creëren van een omgeving waarin elke individu wordt erkend, gehoord en gewaardeerd voor zijn of haar unieke bijdrage. Ik ben een voorstander van het concept van positieve gezondheid, waarbij niet alleen de behandeling van ziekten centraal staat, maar ook het bevorderen van veerkracht en welzijn.” Linda streeft samen met het team, bewoners en hun families ernaar om een leven te faciliteren dat gekenmerkt wordt door liefde, zorg en saamhorigheid.

Rondleiding aanvragen

Ligging van de locatie

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen.

Wierdensestraat 137
7604 BD Almelo
0546-898999
villadelaporte@saamborgh.nl

Bij ons wonen?

Bij ons wonen of meer informatie over wonen en kosten? Neem contact op met onze woonzorgconsulenten