Saamborgh dynamisch

’t Brewinc Hof - Doetinchem

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, openen wij in september 2021 een prachtige nieuwe locatie met 25 ruime appartementen. Echtparen zijn van harte welkom, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Op locatie ‘t Brewinc Hof huurt u volledig zelfstandig een appartement mét het veilige idee van 24-uurszorg door het afsluiten van een zorg- en dienstenovereenkomst met Saamborgh. Dit biedt u de maximale privacy en het veilige gevoel dat zorg altijd binnen handbereik is.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Feest
Opening september 2021
Saamborgh appartementen
25 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Huur
Sociale huur

Een nieuw (t)huis in ’t Brewinc Hof

De appartementen van ruim 50m2 beschikken allen over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Daarnaast heeft ook elk appartement een balkon of terras over de gehele breedte van de woning. Verder komt er een ontmoetingsruimte, waar bewoners samen kunnen eten of kunnen meedoen aan activiteiten.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in ’t Brewinc Hof betaalt u een kale huurprijs vanaf €690,00 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huursubsidie.

De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen ’t Brewinc Hof mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Lesly.

Locatiemanager Lesly Timmermans is een ervaren manager, coach en auditor met een hands on en een no-nonsens mentaliteit. Al ruim 25 jaar werkt hij in de ouderenzorg, waarvan 11 jaar als leidinggevende.

Lesly is getrouwd en woont in Arnhem, maar is geboren en getogen in Doetinchem. “Fantastisch dat ik daarom locatie ’t Brewinc Hof mag opzetten met een enthousiast team!”

Ligging van de locatie

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, openen wij in september 2021 een prachtige nieuwe locatie.

Kommedwarssteeg 1 – 47
7005 AC Doetinchem
brewinchof@saamborgh.nl