Saamborgh dynamisch

’t Brewinc Hof - Doetinchem

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, openen wij in september 2021 een prachtige nieuwe locatie met 25 ruime appartementen. Echtparen zijn van harte welkom, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Op locatie ‘t Brewinc Hof huurt u volledig zelfstandig een appartement mét het veilige idee van 24-uurszorg door het afsluiten van een zorg- en dienstenovereenkomst met Saamborgh. Dit biedt u de maximale privacy en het veilige gevoel dat zorg altijd binnen handbereik is.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Feest
Opening september 2021
Saamborgh appartementen
25 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Huur
Sociale huur

Een nieuw (t)huis in ’t Brewinc Hof

De appartementen van ruim 50m2 beschikken allen over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Daarnaast heeft ook elk appartement een balkon of terras over de gehele breedte van de woning. Verder komt er een ontmoetingsruimte, waar bewoners samen kunnen eten of kunnen meedoen aan activiteiten.

Brochure downloaden

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in ’t Brewinc Hof betaalt u een kale huurprijs vanaf €690,00 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huurtoeslag.

De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen ’t Brewinc Hof mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Suzanne.

Na jarenlang in de ouderenzorg als verpleegkundige en leidinggevende gewerkt te hebben werkt Suzanne sinds 2020 bij Saamborgh. Ze is locatiemanager van zowel dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo als woonzorglocatie ’t Brewinc Hof in Doetinchem.

Suzanne: “Bezoekers voelen zich fijn, veilig, gehoord en geborgen op de dagbesteding, precies het gevoel dat ik met mijn team wil bereiken! Dit doen we door ons écht te verdiepen in de bewoners en door de zorg af te stemmen op de wensen en behoeften. Hier spelen familie, vrienden, wijkverpleegkundigen en casemanagers een hele belangrijke rol in.”

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen in ’t Brewinc Hof staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over wonen bij Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in ’t Brewinc Hof wat voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Midden in het centrum van Doetinchem, aan de Kommedwarssteeg, openen wij in september 2021 een prachtige nieuwe locatie.

Kommedwarssteeg 1 – 47
7005 AC Doetinchem
brewinchof@saamborgh.nl