Skip to main content

Dagbeleving 't Proathuus

Op 29 maart is de nieuwe dagbelevingsruimte ‘t Proathuus feestelijk geopend bij ’t Brewinc Hof. ‘t Proathuus is een speciale ruimte waar bewoners samen kunnen komen voor een gezellig praatje, om deel te nemen aan activiteiten en kunnen sporten. ‘t Proathuus is een Achterhoeks dialectwoord en betekent letterlijk “het praat-huis” in het Nederlands.

Achterhoekse gezelligheid

Tijdens de opening van ‘t Proathuus was het gezellig druk. Er waren veel bewoners, collega’s en familieleden aanwezig. Dankzij de muzikale bijdragen van de A-meezingband zat de sfeer er goed in.

Onthulling nieuwe naam

De feestelijke onthulling van de nieuwe naam werd gedaan door mevrouw Elshof samen met locatiemanager Femke. Het naambord met de Achterhoekse vlag verraadt het al: ’t Proathuus is een ruimte waar de gemoedelijke sfeer, plezier en gezelligheid voorop staat.

Meezingen met de A-meezingband

Er was live muziek van A-meezingband, wat meteen voor een gezellige sfeer zorgde. Ook was er volop gelegenheid om met elkaar te praten en te genieten van een hapje en een drankje. ‘t Proathuus is een welkome toevoeging van ’t Brewinc Hof. Het biedt bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen, wat bijdraagt aan hun welzijn en sociale verbinding.