Skip to main content

Officiële oplevering

Woensdag 3 mei is de nieuwe zorglocatie Huize Willibrordus in Ruurlo, na een bouwtijd van 12 maanden, opgeleverd door projectontwikkelaar Gaudium Real Estate.

Einde bouw, begin wonen

Rene Jansen heeft namens Saamborgh Wonen zijn handtekening gezet onder het huurcontract. Met het doorknippen van het lintje was de officiële oplevering van Huize Willibrordus een feit. Dit feestelijke moment markeert een stralend nieuw begin!

Zorgconcept

Huize Willibrordus is gerealiseerd op de locatie van de voormalige Sint-Willibrordusschool in Ruurlo. De prachtige voorgevel van de school uit 1929 is behouden. Huize Willibrordus heeft 21 zelfstandige éénpersoonsstudio’s  en één echtparenappartement voor zorgbehoevende ouderen. Er zijn gemeenschappelijke ruimten zoals een royale woonkamer en een collectieve eetkeuken. In de ruime tuin is er een gezellig terras en verder is er een eigen parkeerterrein.

Bewoners welkom vanaf 1 juni

Dichtbij het centrum van Ruurlo is de nieuwe zorglocatie bijna klaar om de deuren te openen voor zorgbehoevende ouderen. De bouwwerkzaamheden aan de Stationsstraat bevinden zich in de afrondende fase om alles in gereedheid te brengen voor de eerste bewoners die op 1 juni verwelkomd worden.

Kijkmomenten

Locatie Huize Willibrordus biedt geïnteresseerden op kijkdagen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend rond te kijken en meer te horen over de woon- en zorgmogelijkheden. Houd de website in de gaten voor de volgende kijkdag. Vanwege het beperkt aantal bezoekers is vooraf reserveren voor een kijkmoment nodig via het aanmeldformulier.