Skip to main content

Samen met de inwoners van Tiel is een nieuwe naam bedacht die perfect past bij onze nieuwe zorglocatie. De nieuwe zorglocatie van Saamborgh krijgt de naam: ‘Hof van Waal’.

Het bestuur en personeel van Saamborgh heeft de winnende naam gekozen uit de vele inzendingen. De nieuwe naam past goed bij de locatie en de sfeer die we willen uitstralen. Hof van Waal is een naam die warmte, huiselijkheid en gebogenheid uitstraalt, waarden die voor ons als zorginstelling van groot belang zijn. En niet onbelangrijk de Waal hoort bij Tiel.

 

Hof van Waal

Trudie Jansen-Daniels samen met locatiemanager Femke

Prijs

Naast de eer kreeg mevrouw Trudie Jansen-Daniels uit Tiel uit handen van locatiemanager Femke Slingerland een cadeaucheque ter waarde van € 50,- uitgereikt. Graag willen we mevrouw Jansen-Daniels feliciteren met het bedenken van de nieuwe naam.

Saamborgh wil alle inwoners van Tiel bedanken voor hun betrokkenheid. Dankzij jullie hebben we een naam gevonden die perfect past bij deze prachtige nieuwe zorglocatie. Wij kijken uit naar september, dan vieren we samen met de bewoners en alle betrokkenen de officiële opening van onze zorglocatie Hof van Waal.

Wonen met zorg in de nabijheid

De nieuwe zorglocatie biedt 38 fonkelnieuwe appartementen en studio’s. De appartementen en studio’s zijn bedoeld voor ouderen die zorgondersteuning nodig hebben of met het oog op de toekomst zorg nodig hebben. Het kan daarbij gaan om lichamelijke (somatische) zorg en zorg voor ouderen met geheugenproblemen (dementie).

De zorg en ondersteuning die een bewoner krijgt wordt volledig afgestemd op zijn of haar wensen en behoeften. Op deze manier kunnen bewoners met een zorgbehoefte hun leven zo veel mogelijk blijven leiden zoals ze gewend zijn.

Odine van Veen, projectmanager van het Hof van Waal: “We merken dat ouderen het fijn vinden te wonen in een omgeving waarbij de zorg op de achtergrond aanwezig is. Een veilige en gezellige woonomgeving waarbij men deel kan nemen aan activiteiten als men dat wil.”

Zelf de regie

In deze duurzaam gebouwde zorglocatie biedt Saamborgh de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met 24 uur per dag professionele zorg in de nabijheid. Bewoners behouden zelf de regie en bepalen zelf hun dagritme.

Kijkmoment

Locatie Hof van Waal biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om tijdens het kijkmoment op vrijdag 14 juli van 10.00 – 15.00 uur geheel vrijblijvend een rondleiding te krijgen om meer te horen over de woon- en zorgmogelijkheden. Vanwege een beperkt aantal mogelijke bezoekers, is reserveren voor een kijkmoment nodig.