Skip to main content

Saamborgh behaalt Green Care certificaat met besparing van 79 kilo ruwe olie, 43 kilo plastic en 250 kg CO2!

Saamborgh is trots op het behalen van het Green Care certificaat van Werner & Metz. Dit certificaat erkent onze inspanningen om op een duurzame manier te werken, met speciale aandacht voor het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen Saamborgh. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren. Dit doen we onder andere door:

  • Afvalstromen te scheiden
  • Papierverbruik te beperken
  • Milieuvriendelijke producten te gebruiken
  • Samen te werken met lokale leveranciers
  • Onze energieverbruik te verminderen

Een belangrijk onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie is de keuze voor het gebruik van milieuvriendelijke producten. Ze bevatten minder schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar.

Besparingen

Door gebruik te maken duurzame schoonmaakmiddelen, hebben we aanzienlijke besparingen gerealiseerd op het gebied van grondstoffen en hebben we dus onze ecologische voetafdruk verkleind. Saamborgh bespaarde op de locaties in 2023:

✔️79 kilo ruwe olie

✔️43 kilo plastic

✔️250 kg koolstofdioxide

Dit is een mooie prestatie waar we trots op zijn!

Toekomst

We blijven ons inzetten voor een duurzame toekomst. We zullen continu op zoek gaan naar nieuwe manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.