Skip to main content

Saamborgh en Huuskes slaan handen ineen voor smaakvolle maaltijden

Saamborgh en Huuskes hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van alle maaltijdproducten aan alle locaties van Saamborgh. Na een succesvolle proefperiode van een half jaar, waarbij meerdere dienstverleners waren betrokken, heeft Huuskes zich als de meest geschikte partner onderscheiden. De feedback van cliënten, medewerkers en de lokale cliëntenraad speelde een cruciale rol in dit proces.

Succesvolle implementatie bij locaties Reedewaard en Hoge Haeghe

Sinds 1 november verzorgt Huuskes de voedingsmiddelen voor cliënten van de locaties Reedewaard in Almere Haven en Hoge Haeghe in Almere Buiten. Vanaf januari start de uitrol van de levering van maaltijdproducten bij de andere locaties.

“We zijn erg blij met deze samenwerking”, aldus Sylvia van der Beeten, bestuurder van Saamborgh Zorg. “Huuskes staat voor smaakvolle, gezonde en verantwoorde maaltijden. We geloven sterk in het belang van goede voeding voor het welzijn van onze cliënten. Met Huuskes hebben we een partner gevonden die deze overtuiging deelt. Samen streven we ernaar om een gevarieerd en uitgebalanceerd menu aan te bieden, rekening houdend met dieetwensen, culinaire voorkeuren en duurzaamheid.”

Trots op de samenwerking

“Wij zijn trots dat we deze samenwerking met Saamborgh aan mogen gaan”, zegt Martin Bos, accountmanager van Huuskes. “We hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van maaltijden voor zorginstellingen. We weten wat er nodig is om een smaakvolle en gezonde maaltijd te bieden.”