Skip to main content

Midden in het groen en in een van de mooiste buurten van Tiel-Noord ligt de nieuwste ouderenzorglocatie van Saamborgh: Hof van Waal. Op maandag 4 september was het dan eindelijk zover, met een stralende glimlach verwelkomde locatiemanager Femke Slingerland de allereerste bewoner, de heer Willemsen. Mijnheer Willemsen is 86 jaar en is heel blij dat hij een nieuw thuis in Tiel gevonden heeft: “Het is heel gezellig en de medewerkers zorgen goed voor mij!”

Eerste bewoner Tiel Hof van Waal

Mijnheer Willemsen, ontvangt de sleutel van Esra Mulder (contactverzorgende) tijdens een hartelijk gesprek met locatiemanager Femke Slingerland.

Hof van Waal: warm welkom
Hof van Waal telt in het totaal 38 appartementen en studio’s, voorzien van een badkamer en keukenblok, bieden comfort en privacy en een thuis voor ouderen met behoefte aan 24 uur zorg in nabijheid. Met zijn unieke bouwstijl straalt Hof van Waal karakter en warmte uit. Dit voel je meteen als je binnenkomt. En als je doorloopt naar de gemeenschappelijke woonkamer word je omarmt door gezelligheid, op het grote terras kun je samen of in alle rust genieten van een heerlijk kopje koffie. Het enthousiaste zorgteam is er klaar voor om de nieuwe bewoners een warm welkom te heten.

Vlakbij Hof van Waal is er een park en op loopafstand bevinden zich een supermarkt, een bakker, een viskraam en een gezellige lunchroom. En niet te vergeten, de kapper zit praktisch naast de deur!

Zorg op maat
De zorg en ondersteuning die een bewoner krijgt wordt volledig afgestemd op zijn of haar wensen en behoeften. Op deze manier kunnen bewoners met een zorgbehoefte hun leven zo veel mogelijk blijven leiden zoals ze gewend zijn.
Locatiemanager Femke Slingerland deelt haar enthousiasme: “Onze aandacht is volledig gericht op het welzijn van de nieuwe bewoners, positieve gezondheid en zorg op maat. We stemmen de zorg en diensten af op individuele behoeften van onze cliënten. Hof van Waal moet een warm thuis zijn voor iedereen.”

Interesse
Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan op vrijdag 27 oktober kijken bij Hof van Waal. Tijdens de open dag kun je de appartementen bezichtigen en krijg je informatie over het wonen en het woongemak in Hof van Waal. Meld je hier aan voor de open dag.