Skip to main content

De buurt op de koffie

Op 6 juli was het dan eindelijk zo ver, de koffie stond klaar om de buurtbewoners hartelijk welkom te heten in onze nieuwe prachtige zorglocatie Huize Willibrordus in Ruurlo.

Buurt maken

Naoberschap en de buurt zijn belangrijk in Ruurlo en ook voor ons, het staat voor samen en het omzien naar elkaar. Donderdag 6 juli hebben we de buurt op de koffie uitgenodigd om kennis te maken met het zorgteam, de nieuwe bewoners en om natuurlijk onze prachtige nieuwe locatie te laten zien. Van oude school tot zorglocatie, de buren hebben het afgelopen jaar de hele bouw- en verbouwtransitie meegemaakt.

Samen bouwen

We zijn blij met de positieve reacties van iedereen. Zelf zijn we natuurlijk ontzettend trots op onze nieuwe zorglocatie, maar om het van anderen te horen, maakt het nog weer mooier. Het voelt geweldig om te weten dat onze inspanningen om een liefdevolle en warme omgeving te creëren, zo positief worden ontvangen door onze nieuwe bewoners en de gemeenschap. Het wat een geweldige middag met geweldige mensen in een geweldige buurt. Samen bouwen we aan een warm thuis.