Skip to main content

Op donderdag 30 juni 2022 kwamen bewoners, familieleden, medewerkers en relaties samen om zorglocatie Hoge Haeghe in Almere Buiten officieel te openen.

Locatiemanager Odine van de Veen speechte: “Zorglocatie Hoge Haeghe werd een nieuwe baan voor mij en een nieuwe locatie voor Saamborgh. En wat voor één. Ruim, aan een park, met enthousiaste en bevlogen medewerkers waar we precies dát leveren waarom ik voor Saamborgh wil werken; warme zorg en oprechte aandacht.”

De eer van het lintje doorknippen was aan mevrouw de Loos, de bewoonster die zich als eerste al in februari 2021 had ingeschreven voor het wonen in Hoge Haeghe, toen er nog geen paal geslagen was. Zij heeft, samen met haar dochter die ook een woordje deed tijdens de opening, de bouw op de voet gevolgd.

 

Op 2 maart werden de eerste bewoners verwelkomd op locatie Hoge Haeghe, hun nieuwe (t)huis. Inmiddels gesetteld en de appartementen volledig naar eigen wens ingericht, kon de officiële opening niet langer meer op zich wachten. Met het zonnige weer werd de opening op het ruime terras feestelijk gevierd onder muzikale begeleiding van harpiste Carla Bos.

Kijkmomenten
Op donderdag 14 en vrijdag 15 juli is het voor geïnteresseerden geheel vrijblijvend mogelijk om een rondleiding te krijgen en meer te horen over de woon- en zorgmogelijkheden. Vanwege een beperkt aantal mogelijke bezoekers, is reserveren voor een kijkmoment nodig via m.vanbeek@saamborgh.nl.