Skip to main content

Saamborgh opent juni 2023 een nieuwe zorglocatie in Ruurlo

Aan de Stationsstraat in Ruurlo opent Saamborgh begin juni 2023 een nieuwe zorglocatie voor ouderen met een zorgbehoefte. “Wij zijn zeer verheugd dat we met de komst van onze nieuwe woonzorg locatie een bijdrage kunnen leveren aan de toekomstbestendige woonzorg van Ruurlo”, aldus Richard van Halen, directeur Saamborgh.

In totaal worden er 21 zorgappartementen, variërend in grootte, gerealiseerd voor zorgbehoevende ouderen. Ook echtparen zijn van harte welkom. De kwalitatief hoogwaardige appartementen zijn verspreid over twee woonlagen en beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast komt er een gezamenlijke woonkamer met woonkeuken waar bewoners elkaar kunnen treffen voor de maaltijden en kunnen meedoen aan de activiteiten.

Woonzorg locatie voor ouderen in Ruurlo

In de nieuwe woonzorg locatie wonen ouderen zelfstandig, met alle benodigde zorg binnen handbereik. De lichte tot zeer intensieve zorg wordt geleverd door eigen personeel. Zo kan er 24 uur per dag vertrouwd worden op een professioneel team en persoonlijke aandacht.

De bouw van de duurzame en volledig gasloze woonzorglocatie is eerder dit jaar gestart. De karakteristieke voorgevel van de Sint Willibrordusschool uit 1929 wordt behouden en in het ontwerp is rekening gehouden met de uitstraling van de huidige bebouwing. Op het ruime perceel komt een gezamenlijke tuin met terras en een eigen parkeerterrein.

Saamborgh in Ruurlo

  • Gasloze woonzorg appartementen voor ouderen
  • Particuliere bewoning
  • Geschikt voor echtparen
  • 21 appartementen van 27m2 tot 45m2
  • Bouw begonnen: 01-04-2022
  • Verwachte oplevering: medio april 2023

Wilt u meer weten over dit project dan kunt u informatie aanvragen via ons contactformulier.

Ouderenzorg in Ruurlo