Skip to main content

Met veel trots is onze nieuwe locatie in Almere Buiten op 1 maart geopend voor zorgbehoevende ouderen. Locatiemanager Odine van de Veen: ”We zijn ontzettend enthousiast dat we de bewoners eindelijk mogen verwelkomen. De ouderen kunnen hun appartement nu naar wens gaan inrichten en een nieuw thuis maken op onze prachtige locatie. Zo hebben we met gebak en een bos bloemen mevrouw Slag, één van de eerste bewoners, feestelijk onthaald. ” 

Naam bekend

Tegelijkertijd met de ontvangst van de nieuwe bewoners is de naam bekend gemaakt. De locatie, met 38 ruime appartementen voor zorgbehoevende ouderen, heeft de naam ‘Hoge Haeghe’ gekregen. Odine vervolgt: “Onze locatie ligt aan het Buitenhaeghepad en dat heeft ons creatieve bureau SWAT meegenomen in de brainstormsessies. Door de unieke ligging aan het park met ‘de hoge haag’ van bomen op slechts 5 meter van ons terras, vonden we de naam ‘Hoge Haeghe’ direct passend. 

Zorgconcept

De nieuwe locatie biedt voor zowel alleenstaande ouderen als echtparen 24-uurszorg in de ruime appartementen, verschillend in grootte van 30 tot 50 m2. In de gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op het park worden diverse activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van bewoners. 

Kijkmomenten

Locatie Hoge Haeghe biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om tijdens de kijkmomenten op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart van 10.00 – 15.00 uur geheel vrijblijvend een rondleiding te krijgen om meer te horen over de woon- en zorgmogelijkheden. Vanwege een beperkt aantal mogelijke bezoekers, is reserveren voor een kijkmoment nodig via m.vanbeek@saamborgh.nl