Skip to main content

Doetinchems nieuwste woonzorglocatie voor ouderen met een zorgvraag is officieel geopend.

Woonzorgorganisatie Saamborgh en Woonzorg Nederland openden 1 oktober officieel ’t Brewinc Hof. In hartje Doetinchem kunnen ouderen met een zorgvraag heerlijk wonen in een van de 25 nieuwe appartementen met het veilige idee van 24-uurs zorg.

De officiële opening werd verzorgd door echtpaar Greven, de eerste bewoners van ’t Brewinc Hof, burgemeester Boumans en locatiemanager Lesly. De feestelijke dag werd muzikaal omlijst door harpiste Lies Joosten van ArpaLisa en de genodigden genoten van verse koffie van Moods Coffee.

De appartementen

De 25 appartementen zijn al verhuurd en de eerste bewoners hebben hun intrek genomen in hun nieuwe appartement. Elk appartement is ruim 50 m2 en bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en berging. Daarnaast heeft elk appartement een ruim balkon of terras over de gehele breedte van de woning. In de algemene ruimte kunnen bewoners gezellig koffiedrinken, samen eten of meedoen aan activiteiten.

Zelfstandige appartementen met zorgarrangement

In ’t Brewinc Hof is het heerlijk wonen voor ouderen met een zorgvraag. De bewoners wonen in een zelfstandig appartement mét het veilige idee van 24-uurszorg door Saamborgh. Echtparen zijn ook van harte welkom om in ’t Brewinc Hof te komen wonen. Ook als alleen één persoon zorg nodig heeft. De bewoners huren de woning zelf en sluiten een zorgovereenkomst af met Saamborgh.

Wonen met zorg

De vraag naar particuliere ouderenzorg waar prettig wonen, zorg en welzijn wordt gecombineerd neemt toe. ’t Brewinc Hof voorziet in deze behoefte. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement mét het veilige idee van 24-uurs zorg.

Over Saamborgh

Saamborgh is een snel groeiende woonzorg organisatie met woonzorglocaties in Almere, Bosch en Duin, Tolkamer, Almelo, Westervoort en nu ook Doetinchem. We bieden ouderen met geheugenproblematiek en/of somatische klachten een nieuw thuis met het veilige idee van 24 uur per dag zorg. Kijk voor meer informatie op www.saamborgh.nl