Skip to main content

Op 1 september 2021 opent Saamborgh de deuren van haar nieuwe locatie ‘t Brewinc Hof in Doetinchem. Wilt u voor die tijd al eens vrijblijvend langskomen om de sfeer te proeven en te bekijken of het wonen in ‘t Brewinc Hof wellicht iets voor u is? 

Wij hebben meerdere momenten in de agenda gezet waarop geïnteresseerden vrijblijvend kunnen langskomen voor een introductie, rondleiding en een korte presentatie: 

Kijkmomenten:
4 augustus 19.00 – 21.00 uur (aanmelden uiterlijk 30 juli)
6 augustus 19.00 – 21.00 uur (aanmelden uiterlijk 30 juli)
21 augustus 14.00 – 17.00 uur (aanmelden uiterlijk 13 augustus)

Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding tijdens een van onze kijkdagen. Reserveer uw rondleiding via brewinchof@saamborgh.nl. Houd er rekening mee dat we slechts een maximaal aantal bezoekers per keer kunnen ontvangen. Reserveer uw plekje daarom op tijd.