Saamborgh dynamisch

Tiel medio juni 2023

Op een prachtige nieuwbouwlocatie in Tiel kunnen ouderen met een zorgvraag volledig zelfstandig wonen met thuiszorg én het veilige gevoel van 24 uur zorg in nabijheid. 

In totaal worden er 38 woonzorgappartementen, variërend in grootte van 27 m² tot 45 m², gerealiseerd voor zorgbehoevende ouderen. Het mooie is, ook echtparen zijn van harte welkom om bij Saamborgh in Tiel te komen wonen. Ook als de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Opening medio juni 2023
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Volledig zelfstandig wonen
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg in nabijheid
Saamborgh appartementen
Appartementen van 27 m² tot 45 m²
Saamborgh Icoon Huur
Particuliere huurwoningen

Prettig wonen bij Saamborgh in Tiel

In de nieuwste locatie van Saamborgh wordt ook een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd waar bewoners en medewerkers elkaar kunnen treffen voor een praatje onder het genot van een lekkere kop koffie. Ook kunnen de bewoners naar eigen wens meedoen aan leuke activiteiten zoals muziek maken of spelletjes spelen.

Benieuwd of wonen bij Saamborgh in Tiel wat voor u is? Voor vragen of meer informatie over wonen bij Saamborgh kunt u contact opnemen met onze relatiebeheerder Maria van Beek.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten. Voor het wonen bij Saamborgh in Tiel betaalt u een nog vast te stellen huurprijs en servicekosten.

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Tiel staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Saamborgh in Tiel beschikt over 38 nieuwbouwappartementen.

W.J. Bladergroenstraat 1
4002 AZ Tiel
info@saamborgh.nl