Saamborgh dynamisch

Ruurlo - opening juni 2023

Op een prachtige locatie volledig zelfstandig wonen met zorg thuis én het veilige gevoel van 24 uur zorg in nabijheid. Bij Huize Willibrordus in Ruurlo is dat mogelijk.

In totaal worden er 21 woonzorgappartementen, variërend in grootte, gerealiseerd voor zorgbehoevende ouderen. Ook echtparen zijn van harte welkom. De kwalitatief hoogwaardige appartementen variëren in grootte van 25m² tot 43m².

Vindt u het fijn om medebewoners te ontmoeten? Er komt ook een gezamenlijke woonkamer met woonkeuken waar bewoners elkaar kunnen treffen voor de maaltijden en kunnen meedoen aan de activiteiten zoals creatieve workshops, spel- en bewegingsactiviteiten en huisconcerten.

Informatie aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Opening juni 2023
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Particuliere woonzorg locatie
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Zelfstandig wonen
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh appartementen
21 appartementen variërend in grootte

Kijkdagen op 12 mei en 16 juni

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Kom dan op 12 mei of 16 juni kijken bij Huize Willibrordus. Iedereen die kennis wil maken met ouderenzorg en hier meer over wil weten is van harte welkom. Tijdens de kijkdag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak in Huize Willibrordus. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg. U kunt zich aanmelden via het formulier:

Aanmelden kijkdag

Prettig wonen op de plek van de voormalige Sint Willibrordusschool

De nieuwe locatie in Ruurlo wordt gebouwd op de plek van de Sint Willibrordusschool uit 1929. De karakteristieke voorgevel blijft behouden en in het ontwerp is rekening gehouden met de uitstraling van de huidige bebouwing. Op het ruime perceel komt een gezamenlijke tuin met terras en een eigen parkeerterrein.

Brochure Huize Willibrordus aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Ruurlo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Willibrordus betaalt u een huurprijs vanaf € 1.495,- per maand. De servicekosten zijn € 260,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten. 

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Saamborgh in Ruurlo dan staat onze woonconsulent Maria u graag te woord via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Saamborgh in Ruurlo beschikt over 21 nieuwbouwappartementen.

Stationsstraat 4
7261 AD Ruurlo
info@saamborgh.nl