Saamborgh dynamisch

Ruurlo - opening begin 2023

Op een prachtige locatie volledig zelfstandig wonen mét de veiligheid van 24 uurszorg. Bij Saamborgh in Ruurlo is dat mogelijk.

In totaal worden er 21 woonzorgappartementen, variërend in grootte, gerealiseerd voor zorgbehoevende ouderen. Ook echtparen zijn van harte welkom. De kwalitatief hoogwaardige appartementen beschikken over een kitchenette en eigen badkamer. Daarnaast komt er een gezamenlijke woonkamer met woonkeuken waar bewoners elkaar kunnen treffen voor de maaltijden en kunnen meedoen aan de activiteiten.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Opening begin 2023
Saamborgh Icoon Zelfstandig
Volledig zelfstandig wonen
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uurszorg binnen handbereik
Saamborgh appartementen
21 appartementen variërend in grootte

Prettig wonen op de plek van de voormalige Sint Willibrordusschool

De nieuwe locatie in Ruurlo wordt gebouwd op de plek van de Sint Willibrordusschool uit 1929. De karakteristieke voorgevel blijft behouden en in het ontwerp is rekening gehouden met de uitstraling van de huidige bebouwing. Op het ruime perceel komt een gezamenlijke tuin met terras en een eigen parkeerterrein.

Op deze locatie sluit u een zorg- en dienstenovereenkomst af bij Saamborgh. Deze wordt volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Dit biedt u maximale privacy en veiligheid.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen bij Saamborgh in Ruurlo betaalt u een nog vast te stellen kale huurprijs met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Ruurlo staat onze relatiemanager Maria u graag te woord via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Saamborgh in Ruurlo beschikt over 21 nieuwbouwappartementen.

Stationsstraat 4
7261 AD Ruurlo
info@saamborgh.nl