Saamborgh dynamisch

Reedewaard – Almere

Op slechts 200 meter afstand van de gezellige haven van Almere, ligt woonzorglocatie Reedewaard. Een ruim opgezette locatie waarbij zowel de privacy is op te zoeken als de gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes. In combinatie met het veilige idee van 24-uurszorg is dit een fijne plek om te wonen.

De 26 appartementen bestaan uit een eigen slaap- en zitgedeelte en een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer. Een aantal appartementen is geschikt voor twee personen, dus echtparen zijn van harte welkom. Ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander. De 5 penthouses op de bovenste verdieping variëren in grootte van 60-120 m2 en zijn ook voorzien van een eigen keuken.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
26 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh terras
Groot terras

Smakelijk genieten in Saamborgh Reedewaard

In de gemeenschappelijke woon- en dinerruimte van woonzorglocatie Reedewaard weten bewoners en medewerkers elkaar altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie.

Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is. De open keuken waar de chef-kok dagelijks een heerlijke maaltijd bereidt, zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer. Het aangrenzende grote terras met uitzicht op water verleent zich uitstekend om tot rust te komen en van de buitenlucht te genieten.

Kosten voor deze locatie

Bij locatie Reedewaard betaalt u een huurprijs vanaf €2000,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Brigit.

Al van kinds af aan was het voor Brigit duidelijk dat ze in de ouderenzorg ging werken. Ze heeft altijd veel affiniteit met ouderen gehad en de zorg was direct een duidelijke passie. Na het volgen van diverse zorg- en managementopleidingen en een jarenlange carrière als verpleegkundige en manager zorg is ze sinds 2017 locatiemanager op Reedewaard.

Het leukste aan haar functie is om er met elkaar voor te zorgen dat de bewoners een hele goede dag krijgen waarbij liefdevolle zorg gegarandeerd is. Daarnaast is oog hebben voor tevreden medewerkers een belangrijke pijler voor haar. Als de medewerkers het goed hebben, dan is de zorg ook goed.

Bel nu: 036-5402077
Steun handen op elkaar Saamborgh

Ligging van de locatie

Op slechts 200 meter afstand van de gezellige haven van Almere, ligt woonzorglocatie Reedewaard.

Kerkstraat 100
1354 AC, Almere
036-5402077
info@saamborgh.nl