Saamborgh dynamisch

Almere Buiten

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Begin 2022 opent Saamborgh een nieuwe locatie aan de Kalenderweg in Almere Buiten. Een prachtige nieuwbouwlocatie met 38 wooneenheden, ook geschikt voor echtparen.

Zelfstandig blijven wonen, met het veilige idee van 24-uurszorg binnen handbereik. Op onze nieuwe locatie in Almere Buiten is dat mogelijk.

Meer informatie
Saamborgh Icoon Feest
Opening begin 2022
Saamborgh appartementen
38 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Kosten voor deze locatie

Op onze nieuwe locatie betaalt u een huurprijs vanaf € 2500,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Odine.

Odine van de Veen is locatiemanager van onze nieuwste locatie in Almere Buiten. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige en afdelingshoofd bij Rijnstate en volgde ondertussen de HBO opleiding ‘Management in Zorg en Dienstverlening.’

Met veel enthousiasme werkt Odine toe naar de opening van Almere Buiten. Zoals ze zelf zegt: “Saamborgh gaf mij vanaf moment één een goed gevoel en ik vind het dan ook geweldig dat ik samen met een enthousiast team deze locatie mag openen.”

Rondleiding aanvragen

Ligging van de locatie

Deze prachtige nieuwbouwlocatie opent in 2022 haar deuren.

Kalenderweg 3
1335 GR Almere
085-273 74 13 (hoofdkantoor)
info@saamborgh.nl