Saamborgh dynamisch

Hoge Haeghe - Almere Buiten

Midden in het groen, met een groot terras grenzend aan het park, is Hoge Haeghe op 1 maart 2022 geopend voor zorgbehoevende ouderen.  

Zelfstandig blijven wonen, met het veilige idee van 24-uurszorg binnen handbereik. Op onze nieuwe locatie in Almere Buiten is dat mogelijk.

De prachtige nieuwbouwlocatie biedt voor zowel alleenstaande ouderen als echtparen 24-uurszorg in de ruime appartementen, verschillend in grootte van 30 tot 50 m2. In de gemeenschappelijke ruimte worden diverse activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van bewoners.

Met de grote raampartijen, zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de appartementen, is het uitzicht voor de bewoners een lust voor het oog.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Feest
Geopend op 1 maart 2022
Saamborgh appartementen
38 zelfstandige appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Een nieuw (t)huis in Almere Buiten

Het is heerlijk wonen bij Saamborgh in Almere Buiten. De nieuwe locatie biedt 38 ruime éénkamer- en tweekamerappartementen, verschillend in grootte van 35 tot 50 m2. Ieder appartement heeft een eigen badkamer, een Frans balkon of terras en de meeste appartementen beschikken over een kitchenette. De tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer. Zowel alleenstaande ouderen als echtparen zijn van harte welkom.

Naast de comfort en privacy van uw eigen woning kunt u ook de gezelligheid opzoeken in de grote gemeenschappelijke ruimte. U bent hier dagelijks welkom voor een kopje koffie, om samen te eten of mee te doen aan activiteiten.

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh in Almere Buiten kunt u de brochure downloaden.

Brochure downloaden

Kosten voor deze locatie

Op onze nieuwe locatie betaalt u een huurprijs vanaf € 2300,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Odine.

Odine van de Veen is locatiemanager van onze nieuwste locatie in Almere Buiten. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige en afdelingshoofd bij Rijnstate en volgde ondertussen de HBO opleiding ‘Management in Zorg en Dienstverlening.’

Met veel enthousiasme werkt Odine toe naar de opening van Almere Buiten. Zoals ze zelf zegt: “Saamborgh gaf mij vanaf moment één een goed gevoel en ik vind het dan ook geweldig dat ik samen met een enthousiast team deze locatie mag openen.”

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over het wonen in Hoge Haeghe staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u de sfeer komen proeven? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Deze prachtige nieuwbouwlocatie opent in 2022 haar deuren.

Kalenderweg 3
1335 GR Almere
036- 820 0618
info@saamborgh.nl