Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Reedewaard

Het pand kent 26 zorgappartementen op de tweede (14) en derde (12) etage en zijn per lift bereikbaar. Elk zorgappartement is voorzien van een eigen slaap- /zitgedeelte, evenals een (rolstoeltoegankelijke) privébadkamer uitgerust met een douche, toilet en wastafel. De appartementen zijn geschikt voor individuele bewoning, maar kent ook appartementen die special zijn ingericht voor echtparen. Er wonen verschillende echtparen, waarbij de zorgbehoefte bij de man of de vrouw ligt. Zij kunnen altijd gezamenlijk bij ons terecht.

Naast de zorgappartementen zijn er 5 penthouses te huur op de vierde etage. Deze appartementen hebben een zeer fraai uitzicht met een eigen keuken en variëren van 60 tot 120 vierkante meter. De 5 appartementen delen een groot gezamenlijk dakterras. Alle appartementen zijn recentelijk gerenoveerd.

Achter het gebouw is een tuin met terras aanwezig, welke is aangelegd om rustig te zitten en te genieten van de buitenlucht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het algemene nummer of Brigit Dopmeijer op 06 18922616 of per e-mail b.dopmeijer@saamborgh.nl.

Reedewaard

Onze huizen