Skip to main content

Camping De Wilgenpas is weer open!

De Wilgenpas is meer dan een camping; het is een beleving die gezondheid en plezier combineert. Hier kun je heerlijk buiten zijn, ontspannen en samen genieten. Op de camping draait het om “doen waar je blij van wordt” en kijken naar wat het leven betekenisvol maakt. Dit is het tweede jaar dat de camping geopend is. Vrijwilliger Mandy vertelt: “Ik heb mijn eigen caravan en tentjes op het terrein gezet. Vorige week was het nog even spannend met de stevige wind. Gelukkig is alles blijven staan, maar dat kan ook gebeuren op de camping. Het belangrijkste is dat de cliënten het naar hun zin hebben.”.

Kris kras door Europa

Elke week staat in het teken van een ander vakantieland, met bijpassende muziek, hapjes en spelletjes. De afgelopen weken reisden we kris kras door Europa, via Duitsland, Spanje en Nederland. Deze week staan de tenten en caravans in Frankrijk, waar op het grasveld jeu de boules wordt gespeeld met heerlijke Franse chansons op de achtergrond.

Herinneringen en verhalen

Bij Saamborgh werken we vanuit het concept van Positieve Gezondheid. Op De Wilgenpas camping combineren we de pijlers van Positieve Gezondheid door actief bezig te zijn, herinneringen op te halen en naar de mooie verhalen van de cliënten te luisteren. Een cliënt vertelde bijvoorbeeld hoe ze zelf met de caravan achter de auto naar Spanje reed. Deze verhalen en activiteiten dragen bij aan het mentale welbevinden, de zingeving en de kwaliteit van leven.

Tot volgend jaar!