Skip to main content

Op donderdag 09 november 2023 heeft de PREZO audit plaatsgevonden op onze locaties Wilgenpas, Westerstaete en Rijnzicht. De auditor Yvonne Ossevorth van Stichting Perspekt heeft deze audit uitgevoerd. Het was de laatste audit in een reeks van drie.

Yvonne Ossevorth heeft gesproken met de locatiemanagers, coördinerend verpleegkundigen en cliënten. Ze heeft de locaties bezocht, cliëntdossiers doorgenomen en verschillende rapportages ontvangen.

Samen trots op ons succes!!

Vol trots, vertrouwen en enthousiasme hebben we haar meegenomen in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. De audit was dan ook een bevestiging van al het goede en harde werk dat we met elkaar hebben verricht.
De auditor heeft veel gezien en bevestigd dat we nog meer één Saamborgh zijn en dat we bezig zijn met verbeteringen en blijven doorontwikkelen. De cliënten zijn (en blijven) tevreden. Ze heeft terug gehoord én gezien dat zij het goed hebben, geen klachten hebben en heel vertrouwd zijn met de medewerkers. De cliënten voelen zich goed en voelen zich thuis bij Saamborgh. We zijn toekomstgericht bezig en we blijven zoeken naar mogelijkheden om de cliënten die zorg te geven die zij nodig hebben. 

Saamborgh is dankbaar voor de inzet van iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat.

Het PREZO keurmerk Verpleging, Verzorging & Thuiszorg

Met het PREZO keurmerk laten wij zien:

  • dat onze cliënten tevreden zijn
  • dat Saamborgh de prestaties vóór onze cliënten structureel verbetert
  • dat Saamborgh verantwoorde zorg biedt en dat we voldoen aan de gestelde eisen van de branche
  • dat Saamborgh verantwoord onderneemt en dat we voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.