Skip to main content

Op donderdag 28 september 2023, precies één jaar na de eerste steenlegging, is Huize Willibrordus in Ruurlo officieel geopend door de burgemeester van Berkelland de heer Van Oostrum. Met het luiden van de schoolbel opende de burgemeester de nieuwe woonzorglocatie van Saamborgh. Na de opening verwelkomde burgemeester Van Oostrum de allereerste bewoner bij de voordeur.

Burgemeester Van Oostrum luidt de bel om Huize Willibrordus officieel te openen.

Samen met locatiemanager Femke Slingerland en Directeur Bestuurder Zorg Sylvia van de Beeten opende burgemeester Van Oostrum Huize Willibrordus.


Afgelopen juni zijn de eerste bewoners al in hun gloednieuwe appartement getrokken. Ze hebben er een warm nieuw (t)huis gevonden in deze unieke woonzorglocatie voor ouderen in het centrum van Ruurlo. Een hele fijne plek, middenin het prachtige Ruurlo, waarbij locatiemanager Femke Slingerland aangaf in haar welkomstwoord dat ze er stiekem een beetje verliefd op is geworden… Ook de eerste bewoners hebben het erg naar hun zin in het mooie Ruurlo.

Wonen en zorg in één

Huize Willibrordus in Ruurlo is een kleinschalige locatie van de woonzorgorganisatie Saamborgh. Het biedt een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving voor ouderen die extra ondersteuning nodig hebben – nu of in de toekomst. Ook echtparen zijn welkom!

Samen

Op 1 juni opende Huize Willibrordus  de deuren voor de allereerste bewoners van Huize Willibrordus. En begin juli is er kennisgemaakt met de buurt.

Naoberschap en ‘de buurt’ zijn belangrijk in Ruurlo en ook Saamborgh; het staat voor samen en het omzien naar elkaar. Precies waar Saamborgh voor staat.

Samen met onze bewoners en hun familie streven we naar persoonsgerichte zorg op maat. Saamborgh legt de nadruk op samenwerking en de relatie met onze bewoners om de beste zorg te bepalen. Zelfredzaamheid en samenredzaamheid staan centraal, waarbij cliënten zelf de regie houden.

Op zoek naar een nieuw (t)huis?

Bent u niet meer in staat om zelfstandig te wonen? Of vindt u het prettig om 24 uur per dag zorg in de nabijheid te hebben? Dan is Huize Willibrordus de perfecte plek. De zorgmedewerkers van Saamborgh bieden ondersteuning op maat en gaan altijd uit van uw eigen behoeften en wensen. Op deze manier woont u volledig zelfstandig en is zorg en ondersteuning 24-uur per dag aanwezig wanneer dat nodig is.

Bent u ook op zoek naar een nieuw (t)huis? Of wilt u meer weten over hoe het wonen met zorg bij Saamborgh werkt? Dan bent u van harte welkom op een van onze open dagen. U kunt de appartementen bekijken en krijgt informatie over de zorg en het woongemak bij Huize Willibrordus. Ook maakt u kennis met de zorgmedewerkers. Zij vertellen graag meer over het wonen met 24 uur zorg in de nabijheid.

Meld u nu aan!

Op vrijdag 13 oktober en donderdag 16 november en vrijdag 8 december kunt u komen kijken hoe het is om te wonen in Huize Willibordus. Om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht aan alle geïnteresseerden kunnen besteden, vragen wij u vriendelijk om zich vooraf aan te melden. Dit kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de website.