Skip to main content

In juli 2020 is bekendgemaakt dat het bestuur van Lang Leve Thuis, bestaande uit René Jansen, Kees-Jan Brouwer en Gerwin Holland, zorgorganisatie ABC Zorgcomfort heeft overgenomen. De samenvoeging biedt de nieuwe organisatie veel voordelen voor zowel onze medewerkers als bewoners en cliënten.

Zo zijn we nu in staat om eigen disciplines aan te nemen, zoals bijvoorbeeld een Specialist Ouderengeneeskunde of een team van kwaliteitsmedewerkers. En kunnen we voor onze medewerkers een eigen Academie opzetten met gecertificeerde toetsers. We zijn enorm trots op deze stap en blij met de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen vanuit ABC Zorgcomfort en Lang Leve Thuis.

Nieuwe naam

Met de samenvoeging van deze twee mooie bedrijven is er besloten om verder te gaan met een nieuwe naam. Een naam geïnspireerd op een belangrijke kernwaarde van ons: SAMEN.

Samen…bieden wij liefdevolle zorg

Samen…creëren wij een thuisgevoel

Samen…zorgen we voor geborgenheid

Samen…maken wij plezier

SAAMBORGH is de nieuwe naam waar wij mee verder gaan. Het is een krachtige en duidelijke naam waarin Samen, Geborgenheid, maar ook het veilige van een Burcht in verwerkt is. Het logo is geïnspireerd op onze beginletter S omgezet naar een zwaan. Een zwaan staat voor kracht, liefde, bescherming, geborgenheid, verbinding en zorgzaamheid. Toepasselijk dus voor onze zorg en onze locaties!

Gemotiveerd

Wij zijn erg gemotiveerd en enthousiast over de stappen die uit deze overname voortvloeien. Het belangrijkste punt is dat de zorg en de aandacht voor bewoners en cliënten bovenaan blijft staan. Voor de dienstverlening die wij bieden aan de bewoners gaan de veranderingen niet de dagelijkse gang van zorg beïnvloeden. Doordat we echter wel een grotere organisatie worden met meer kennis en kwaliteit, zullen we nog betere zorg en meer persoonlijke aandacht kunnen bieden.