Skip to main content
Saamborgh dynamisch

Toekomstige projecten

Om aan de groeiende vraag naar goede huisvesting voor ouderen met een zorgvraag te voldoen openen we binnenkort twee nieuwe locaties: Een nieuwe zorgvilla in Ruurlo en een nieuwe locatie in Tiel.

Ook in deze nieuwe locaties is het prettig wonen voor zorgbehoevende ouderen. Het mooie is, veel van onze woningen zijn geschikt voor echtparen. Ook als de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

Tiel

In de zomer van 2023 openen we een nieuwe locatie in Tiel. Deze nieuwste locatie krijgt 38 appartementen variërend van 27m2 tot 45m2 waar ouderen met een zorgvraag prettig kunnen wonen.

Ruurlo

In Ruurlo wordt een prachtige zorgvilla gerealiseerd met 22 woonzorgappartementen van verschillende groottes. Ook echtparen zijn van harte welkom in deze nieuwe locatie voor zorgbehoevende ouderen.

Wilt u eens vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding?

Onze heerlijke koffie staat voor u klaar! En dat zeggen we niet zomaar. Net als de hoge kwaliteit aan zorg die wij bieden, hebben we ook voor een hoge kwaliteit koffie gekozen. Om met de woorden van onze koffieleverancier Moods Coffee te spreken: Kwaliteit is de basis voor elke beleving. 

Rondleiding aanvragen