Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Werken bij

Bij Saamborgh zijn wij continu op zoek naar enthousiaste medewerkers die met ons mee willen denken aan de volgende stap. Hoe kunnen wij nóg betere zorg verlenen aan onze bewoners en cliënten?

Onze kernwaarden zijn belangrijk bij de beslissingen die wij nemen. Zijn dit ook waarden die jij hoog in het vaandel hebt staan? Dan kunnen wij wel eens een goede match zijn! Kijk dan eens zeker bij onze openstaande vacatures.

Oprechte aandacht
Alles binnen onze organisatie draait om het belangrijkste wat je een mens kunt geven: oprechte aandacht. We zien iedere bewoner, ieder familielid en elke medewerker. Onze medewerkers zijn bezielde mensen die er iedere dag voor de ander willen zijn.

Thuisgevoel
Thuis voelen of je senang voelen betekent dat je in alle veiligheid jezelf kunt zijn. Dat je in een fijne omgeving woont, waarin je ondersteund wordt en je prettig voelt. Een arm om je heen, een luisterend oor, rust als je daar behoefte aan hebt. Aandacht vormt hiervoor de basis.

Plezier
Wat zou het leven voorstellen zonder een lach? Onze medewerkers brengen een gezonde portie vrolijkheid en plezier met zich mee naar de huizen. Hun energie brengt bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging. Plezier maken is een groot goed en zorgt voor positieve energie.

Gewoon doen
Wat heeft iemand nodig? Soms is een blik in de ogen al genoeg om het te weten. En dan doen we eenvoudigweg wat er moet gebeuren, iedere dag. We denken in mogelijkheden en kansen en dan blijkt er altijd meer te kunnen dan gedacht.

Samen
Je voelt het meteen zodra je binnenkomt; er heerst een gevoel van saamhorigheid en huiselijkheid. Die sfeer creëren we met elkaar, met bewoners, familieleden en medewerkers. Samen maken we plezier en zo nu en dan zetten we samen de schouders eronder.