Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en horen graag wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten, om zo onze dienstverlening steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Heeft u ideeën of feedback voor ons, dan ontvangen wij die graag via info@saamborgh.nl.

Kwaliteitsmanager
Bij Saamborgh hebben wij een kwaliteitsmanager in dienst die continu de kwaliteit monitort, controleert en bijstuurt. Onze kwaliteitsmanager Elly Bosveld is te bereiken op e.Bosveld@saamborgh.nl. Voor alle zaken gerelateerd aan de kwaliteit van de zorg kunt u bij haar terecht.

Kwaliteitsverslag
Via deze link kunt u ons kwaliteitsverslag inzien. Met het jaarlijks opstellen van een kwaliteitsplan en een terugkijkend kwaliteitsverslag, laten we zien hoe Saamborgh vorm geeft aan de implementatie van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.

De grootste ervaringssite in de zorg

9,3 op ZorgkaartNederland (juli 2020)
Wij zijn aangesloten bij ZorgkaartNederland, te bekijken via deze link. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De waarderingen van onze bewoners en familieleden laten zien hoe mensen onze zorg ervaren. Daarnaast geeft het ons continue feedback over eventuele verbeterpunten.

Medewerkers tevredenheidsonderzoek
In 2019 hebben wij een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit laten voeren. De resultaten zullen vind u hier terug. Dit onderzoek doen wij 1 keer per 2 jaar om zo de tevredenheid van onze medewerkers onafhankelijk te laten toetsen.

KenniZ
Voor onze medewerkers zijn we aangesloten bij KenniZ, het grootste lerende netwerk voor de kleinschalige woonzorgvormen. Het delen van (zorg)kennis staat centraal, om altijd de kwaliteit van de zorg en welzijn optimaal te borgen.

Branche organisatie
Saamborgh is aangesloten bij ThuiszorgNL (voormalige BTN) en vind het belangrijk om hierin actief te participeren.