Saamborgh dynamisch

Rijnzicht - Tolkamer

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt onze woonzorglocatie Rijnzicht. In dit klassiek ogende gebouw bieden wij 21 mooie en ruime woonruimtes aan met alle benodigde service, zorg en comfort.

Heerlijk wakker worden, de gordijnen openen en genieten van een prachtig uitzicht over de Rijn en de uitgestrekte uiterwaarden. Met de dynamiek van de binnenscheepvaart op de rivier en de eerste wandelaars in de vroege ochtendzon op de kade, is het een goed begin van de dag.

De woonappartementen verschillen in grootte van circa 75 m2, tot royale appartementen van ruim 110 m2. Stuk voor stuk met minimaal 3 kamers en voorzien van alle moderne comfort. Alle appartementen hebben een unieke indeling en vrijwel altijd een eigen balkon.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
26 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Boot
Uitzicht op de Rijn
Saamborgh Icoon Huur
Particuliere en sociale huur

Gezelligheid en comfort bij Rijnzicht.

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is.

Het grote terras aan de gezellige huiskamer maakt het een fijne plek om te vertoeven.

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in Rijnzicht betaalt u een kale huurprijs vanaf €690,00 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huursubsidie.

De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen Rijzicht mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Er zijn zowel appartementen in de vrije sector als sociale huur beschikbaar in deze locatie. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Babs.

Babs Gabriel is de locatiemanager van zowel Rijnzicht in Tolkamer als Westerstaete in Westervoort. Sinds ze is afgestudeerd als verpleegkundige heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd als wijkverpleegkundige. Sinds 2019 is zij locatiemanager bij Saamborgh. “Een prachtige organisatie, waar ik iedere dag met veel plezier heen ga”, aldus Babs. 

Niet alleen professioneel, ook in haar privéleven ligt haar hart binnen de zorg. Zo heeft ze in 2019 samen met een collega verpleegkundige een thuiszorgproject opgezet in Gambia. Tot op heden helpt en adviseert zij daar, op afstand, nog vele mensen bij de dagelijkse verzorging, het materiaal en de financiële middelen.

Bel nu: 0316-200012

Ligging van de locatie

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt onze woonzorglocatie Rijnzicht.

Europakade 76
6916 BG Tolkamer
0316-200012
rijnzicht@saamborgh.nl