Saamborgh dynamisch

Rijnzicht - Tolkamer

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt onze woonzorglocatie Rijnzicht. In dit klassiek ogende gebouw bieden wij 21 mooie en ruime woonruimtes aan met alle benodigde service, zorg en comfort.

Heerlijk wakker worden, de gordijnen openen en genieten van een prachtig uitzicht over de Rijn en de uitgestrekte uiterwaarden. Met de dynamiek van de binnenscheepvaart op de rivier en de eerste wandelaars in de vroege ochtendzon op de kade, is het een goed begin van de dag.

De woonappartementen verschillen in grootte van circa 75 m2, tot royale appartementen van ruim 110 m2. Stuk voor stuk met minimaal 3 kamers en voorzien van alle moderne comfort. Alle appartementen hebben een unieke indeling en vrijwel altijd een eigen balkon.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
26 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Boot
Uitzicht op de Rijn
Saamborgh Icoon Huur
Particuliere en sociale huur

Gezelligheid en comfort bij Rijnzicht.

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. In de algemene ruimte organiseren we in samenspraak met de bewoners leuke activiteiten zoals muziek maken en luisteren of spelletjes spelen. 

Benieuwd of wonen bij Rijnzicht wat voor u is? Voor vragen of meer informatie over wonen bij Rijnzicht kunt u contact opnemen met onze relatiebeheerder Maria van Beek.

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Kosten voor deze locatie

Voor het wonen in Rijnzicht betaalt u een kale huurprijs vanaf €690,00 per maand met een lage CAK-bijdrage en mogelijkheid voor huurtoeslag.

De prijs is exclusief servicekosten. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning binnen Rijnzicht mag uw inkomen niet hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum huishoudinkomen.

Er zijn zowel appartementen in de vrije sector als sociale huur beschikbaar in deze locatie. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Nina.

Locatiemanager Nina heeft haar sporen in de ouderenzorg ruimschoots verdiend. Na het volgen van diverse zorgopleidingen heeft ze onder andere de functies van verzorgende, verpleegkundige bij Rijnstate, wijkverpleegkundige in de thuiszorg en nu uiteindelijk als locatiemanager van De Wilgenpas eigen gemaakt.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Rijnzicht in Tolkamer staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Rijnzicht in Tolkamer iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Op één van de mooiste plekken aan de Rijn, in Tolkamer, ligt onze woonzorglocatie Rijnzicht.

Europakade 76
6916 BG Tolkamer
0316-200012
rijnzicht@saamborgh.nl