Saamborgh dynamisch

Villa Verde - Almelo

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen. Alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes hebben hierdoor een mooi rustgevend uitzicht.

De villa beschikt over 11 kamers. De royale kamers, van gemiddeld 30 m² zijn geheel naar eigen wens in te richten. Een aantal kamers is zeer geschikt voor echtparen. Alle kamers zijn met de lift goed bereikbaar. De sfeer in de villa is huiselijk met veel comfort en een hoge kwaliteitsstandaard.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Particuliere zorglocatie
Saamborgh appartementen
11 woonsuites en één koetshuis
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh Icoon Tuin
Riante parkachtige tuin
Saamborgh Icoon passievolle medewerkers
Rolstoelvriendelijk met lift
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Geniet van al het groen bij Villa Verde

De tuin van Villa Verde is een verlengstuk van de Villa. De riante tuin heeft een parkachtige uitstraling met wandelpaden, een groot terras, verschillende zitjes, een moes- en fruittuin, een plantenkas, een jeu-de-boules baan en voldoende ruimte voor de (klein-)kinderen om zich te vermaken. De tuin is afgesloten van de openbare buitenruimten en zo ingericht dat de bewoners zonder begeleiding kunnen rondwandelen. Ook voor rolstoelgebruikers is de tuin makkelijk toegankelijk.

 

Brochure Villa Verde aanvragen

Voor meer informatie over wonen bij Saamborgh Villa Verde in Almelo kunt u de brochure downloaden.

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Villa de la porte betaalt u een huurprijs vanaf € 595,- per maand. De servicekosten zijn € 360,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Jeanine.

Jeanine heeft, zoals ze dat noemen, een echt “zorghart”. Niets is haar te veel. Met 30 jaar ervaring in de zorg heeft ze haar sporen dan ook ruimschoots verdiend. Naast haar werk studeert Jeanine nog: “Jezelf blijven ontwikkelen en uit te dagen is belangrijk om uiteindelijk nog betere zorg te bieden.”.

Bij alles wat ze doet houdt ze de missie en de visie van Saamborgh in gedachten waarbij kwaliteit van zorg het belangrijkste is. Dit doet ze niet alleen, samen met haar team creëren ze een fijn thuis voor de bewoners zodat zij zich prettig en comfortabel voelen.

Rondleiding aanvragen

Wonen bij Villa Verde?

Heeft u vragen over wonen bij Villa Verde, wilt u komen kijken bij Villa Verde of direct aanmelden als nieuwe bewoner?

Neem contact op met onze woonconsulent Maria van Beek, zij staat u graag te woord. Telefonisch contact opnemen kan ook. U kunt Maria bereiken via 085 – 273 74 13 of stuur een e-mail naar Maria.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen.

Wierdensestraat 141
7604 BE Almelo
0546-832350
villaverde@saamborgh.nl