Saamborgh dynamisch

Sparrenheuvel - Bosch en Duin

Vanwege herinrichting en uitbreiding is woonzorglocatie Sparrenheuvel tijdelijk gesloten. Er worden het komende jaar 7 nieuwe woonzorgappartementen bijgebouwd.

Rust en ruimte kenmerken woonzorglocatie Sparrenheuvel. Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt deze prachtige villa met 12 (binnenkort 19) woonzorgappartementen.

Door de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg is Sparrenheuvel een locatie die zeer geschikt is voor bewoners met psychogeriatrische of cognitieve klachten waaronder dementie. Sparrenheuvel biedt 24 uur per dag begeleiding, verpleging en intensieve (geestelijke) zorg aan bewoners, zowel individueel als in groepsverband.

De 12 appartementen bestaan uit een zitkamer, een slaapkamer een kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen is geschikt voor twee personen, dus echtparen zijn van harte welkom. Ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Huur
Heropening februari 2024
Saamborgh appartementen
12 appartementen (binnenkort 19)
Saamborgh Icoon Liefdevolle Zorg
24 uur zorg in de nabijheid
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Tuin Boom
Grote tuin rondom

Prettig wonen bij Sparrenheuvel

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is. Het grote terras aan de gezellige huiskamer maakt het een fijne plek om te vertoeven.

Brochure downloaden

Over deze locatie

Vanwege herinrichting en uitbreiding is Sparrenheuvel tijdelijk gesloten. Er worden het komende jaar 7 nieuwe woonzorgappartementen bijgebouwd.

Heropening Sparrenheuvel februari 2024.

Heeft u belangstelling voor het wonen bij Sparrenheuvel of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met onze woonconsulent Maria via welkom@saamborghwonen.nl of 085 – 273 74 13.

Even voorstellen. Locatiemanager Nicole.

Nicole is locatiemanager van onze locaties in Almere en Sparrenheuvel Bosch en Duin. Ze werkte jarenlang als verpleegkundige in de thuiszorg. De afgelopen jaren was ze zorgcoördinator en teamleider in de ouderenzorg.

“Bij Saamborgh kijken we vooral naar wat iemand nog wel kan. We focussen op het vergroten van de veerkracht en wat het leven van de bewoners tot een betekenisvol leven maakt.” Die andere kijk op de ouderenzorg is waar Nicole zich dagelijks met veel plezier voor inzet.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Sparrenheuvel in Bosch en Duin dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen bij Sparrenheuvel iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt woonzorglocatie Sparrenheuvel.

Baarnseweg 18
3735 MG Bosch en Duin