Saamborgh dynamisch

Villa Verde - Almelo

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen. Alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes hebben hierdoor een mooi rustgevend uitzicht.

De villa beschikt over 11 kamers. De royale kamers, van gemiddeld 30 m² zijn geheel naar eigen wens in te richten. Een aantal kamers is zeer geschikt voor echtparen. Alle kamers zijn met de lift goed bereikbaar. De sfeer in de villa is huiselijk met veel comfort en een hoge kwaliteitsstandaard.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh Icoon Warm Thuis
Particuliere woonzorg locatie
Saamborgh appartementen
11 woonsuites en één koetshuis
Saamborgh Icoon 24 uur
24 uur zorg binnen handbereik
Saamborgh Icoon Tuin
Riante parkachtige tuin
Saamborgh Icoon passievolle medewerkers
Rolstoelvriendelijk met lift
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom

Open dag op vrijdag 31 maart

Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Stap dan op de open dag binnen bij Saamborgh Villa Verde. Tijdens deze open dag kunt u onze woonzorgvilla en de woonsuites bezichtigen. Geven we u graag meer informatie over wonen met zorg bij Villa Verde. U kunt op deze open dag kennis maken met onze zorgprofessionals, zij vertellen u graag meer over onze zorg én het veilige idee van 24 uur zorg in de nabijheid. U kunt zich aanmelden voor de open dag via het formulier.

Villa-De-La-Porte-Saamborgh-Heer-Puzzel

Aanmelden open dag

Geniet van al het groen bij Villa Verde

De tuin van Villa Verde is een verlengstuk van de Villa. De riante tuin heeft een parkachtige uitstraling met wandelpaden, een groot terras, verschillende zitjes, een moes- en fruittuin, een plantenkas, een jeu-de-boules baan en voldoende ruimte voor de (klein-)kinderen om zich te vermaken. De tuin is afgesloten van de openbare buitenruimten en zo ingericht dat de bewoners zonder begeleiding kunnen rondwandelen. Ook voor rolstoelgebruikers is de tuin makkelijk toegankelijk.

 

Kosten voor deze locatie

Bij Saamborgh is de financiering gescheiden tussen wonen en zorg. U betaalt zelf de huur van het appartement en de bijbehorende servicekosten.

Voor het wonen bij Villa de la porte betaalt u een huurprijs vanaf € 895,- per maand. De servicekosten zijn € 360,- per maand. Dit bedrag is een voorschot. Ieder jaar wordt er een afrekening gemaakt van de werkelijke kosten.

Zorgkosten

Zorgkosten worden gefinancierd vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). De inkomensafhankelijke eigen bijdrage, wordt bepaald en uitgevoerd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De eigen bijdrage is gekoppeld aan het volledig pakket thuis (vpt). Het CAK heeft bepaald dat uw eigen bijdrage in 2023 minimaal € 184,00 per maand en maximaal € 966,60 per maand is.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager i.o. Jeanine.

Jeanine heeft, zoals ze dat noemen, een echt “zorghart”. Niets is haar te veel. Met 30 jaar ervaring in de zorg heeft ze haar sporen dan ook ruimschoots verdiend. Naast haar werk studeert Jeanine nog: “Jezelf blijven ontwikkelen en uit te dagen is belangrijk om uiteindelijk nog betere zorg te bieden.”.

Bij alles wat ze doet houdt ze de missie en de visie van Saamborgh in gedachten waarbij kwaliteit van zorg het belangrijkste is. Dit doet ze niet alleen, samen met haar team creëren ze een fijn thuis voor de bewoners zodat zij zich prettig en comfortabel voelen.

Rondleiding aanvragen

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Heeft u vragen over wonen bij Villa Verde dan staat onze woonconsulent Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen bij Villa Verde in Almelo iets voor u is? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding via 085 – 273 74 13 of stuur een bericht via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen.

Wierdensestraat 141
7604 BE Almelo
0546-832350
villaverde@saamborgh.nl