Saamborgh dynamisch

Villa Verde - Almelo

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen. Alle kamers en gemeenschappelijke ruimtes hebben hierdoor een mooi rustgevend uitzicht. Met de huiselijke sfeer die de bewoners samen met onze medewerkers vormen, is het fijn wonen in dit grote huis.

De royale kamers, van gemiddeld 30 m2, zijn geheel naar eigen wens in te richten. Ze beschikken allen over een eigen wastafel. Een aantal kamers is zeer geschikt voor echtparen. Alle kamers zijn met de lift goed bereikbaar.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
11 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Tuin Boom
Riante tuin met kas

Geniet van al het groens van Villa Verde

De riante tuin heeft een parkachtige uitstraling met wandelpaden, een groot terras, verschillende zitjes, een moes- en fruittuin, een plantenkas, een jeu-de-boules baan en voldoende ruimte voor de (klein-)kinderen om zich te vermaken. De tuin is afgesloten van de openbare buitenruimten en zo ingericht dat de bewoners zonder begeleiding kunnen rondwandelen. Ook voor rolstoelgebruikers is de tuin makkelijk toegankelijk.

Kosten voor deze locatie

Bij Villa Verde betaalt u een kale huurprijs vanaf € 900,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Ria.

Ria is een sociaal maatschappelijk betrokken persoon en heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Zij neemt de kansen en mogelijkheden die er binnen organisaties en bij individuele medewerkers zijn als uitgangspunt. Haar motto is “Alleen kom je ver, maar door samen te werken kom je veel verder”.

Door ieders inzet en expertise te gebruiken, creëren wij een omgeving waar het prettig wonen en werken is. Samen bouwen we aan een gevoel van thuis waarbij respect voor de ander, vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en ontwikkelen de dagelijkse praktijk zijn.

Rondleiding aanvragen
Ria locatiemanager Almelo

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Villa Verde in Almelo staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Villa Verde in Almelo iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Met aan de voor- en achterzijde een grote tuin, wordt Villa Verde omringd door groen.

Wierdensestraat 141
7604 BE Almelo
0546-832350
villaverde@saamborgh.nl