Saamborgh dynamisch

Villa de la Porte - Almelo

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen. Een spelletje spelen in de woonkamer, een appeltaart bakken in de keuken of in alle rust een krantje lezen in een fauteuil. En dat alles met het veilige idee van 24 uur zorg in nabijheid.

De villa heeft 12 kamers, een aantal kamers zijn geschikt voor de bewoning door een echtpaar. De kamer kan geheel naar eigen wens ingericht worden met vertrouwde meubels en accessoires van thuis. De kamers hebben allemaal een eigen wastafel, de douche wordt gedeeld. Liever weer eens heerlijk in bad? De villa beschikt over een dompelbad.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
12 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Moestuin
Moestuin
Saamborgh Icoon Dompelbad
Dompelbad

Smakelijk genieten in Saamborgh Villa La Porte

Met een diepe voor- én achtertuin zijn er altijd genoeg zitjes om van de buitenlucht te genieten. De besloten achtertuin biedt rust en geeft de bewoners de mogelijkheid – al dan niet in groepsverband – om plantjes te stekken of te tuinieren.

Kosten voor deze locatie

Bij Villa de la Porte betaalt u een huurprijs vanaf €900,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Ria.

Ria is een sociaal maatschappelijk betrokken persoon en heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Zij neemt de kansen en mogelijkheden die er binnen organisaties en bij individuele medewerkers zijn als uitgangspunt. Haar motto is “Alleen kom je ver, maar door samen te werken kom je veel verder”.

Door ieders inzet en expertise te gebruiken, creëren wij een omgeving waar het prettig wonen en werken is. Samen bouwen we aan een gevoel van thuis waarbij respect voor de ander, vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en ontwikkelen de dagelijkse praktijk zijn.

Rondleiding aanvragen
Ria locatiemanager Almelo

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Villa de la Porte in Almelo staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Villa de la Porte in Almelo iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Villa de la Porte is een prachtige villa waar de bewoners en de medewerkers één grote familie vormen.

Wierdensestraat 137
7604 BD Almelo
0546-898999
villadelaporte@saamborgh.nl