Saamborgh dynamisch

Sparrenheuvel - Bosch en Duin

Rust en ruimte kenmerken woonzorglocatie Sparrenheuvel. Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt deze prachtige villa met 12 woonzorgappartementen.

Door de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg is Sparrenheuvel een locatie die zeer geschikt is voor bewoners met psychogeriatrische of cognitieve klachten waaronder dementie. Sparrenheuvel biedt 24 uur per dag begeleiding, verpleging en intensieve (geestelijke) zorg aan bewoners, zowel individueel als in groepsverband.

De 12 appartementen bestaan uit een zitkamer, een slaapkamer een kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen is geschikt voor twee personen, dus echtparen zijn van harte welkom. Ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
12 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Tuin Boom
Grote tuin rondom

Smakelijk genieten

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is. Het grote terras aan de gezellige huiskamer maakt het een fijne plek om te vertoeven.

Kosten voor deze locatie

Bij de Sparrenheuvel betaalt u een huurprijs vanaf €3000,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Maja.

Maja is de locatiemanager van locatie Sparrenheuvel. Met veel plezier zorgt zij ervoor dat de medewerkers en bewoners een groot huishouden met elkaar kunnen voeren. Met recht een huishouden, want ook haar man en hondje Dax zijn wekelijks op de locatie aanwezig.

Haar jarenlange zorgervaring heeft ze onder andere opgebouwd als regiomanager bij Progeria Zorggroep, als kwaliteitsmedewerker bij Care Company en inmiddels al ruim 10 jaar als locatiemanager. Daarnaast houdt ze zich binnen Saamborgh bezig met een stuk kwaliteitsmanagement en de Saamborgh Academie.

Bel nu 030-2255 080
Locatiemanager-Maja-Reedewaard-Almere

Ligging van de locatie

Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt woonzorglocatie Sparrenheuvel.

Baarnseweg 18
3735 MG Bosch en Duin
030-2255 080
sparrenheuvel@saamborgh.nl