Saamborgh dynamisch

Sparrenheuvel - Bosch en Duin

Rust en ruimte kenmerken woonzorglocatie Sparrenheuvel. Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt deze prachtige villa met 12 woonzorgappartementen.

Door de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg is Sparrenheuvel een locatie die zeer geschikt is voor bewoners met psychogeriatrische of cognitieve klachten waaronder dementie. Sparrenheuvel biedt 24 uur per dag begeleiding, verpleging en intensieve (geestelijke) zorg aan bewoners, zowel individueel als in groepsverband.

De 12 appartementen bestaan uit een zitkamer, een slaapkamer een kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen is geschikt voor twee personen, dus echtparen zijn van harte welkom. Ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
12 appartementen
Saamborgh Icoon echtparen
Echtparen welkom
Saamborgh Icoon Tuin Boom
Grote tuin rondom

Smakelijk genieten

Bewoners en medewerkers weten elkaar in de gemeenschappelijke woon- en dinerkamer altijd te vinden voor een praatje en een kop koffie. Het dineren kan hier, maar ook in het eigen appartement als er meer privacy gewenst is. Het grote terras aan de gezellige huiskamer maakt het een fijne plek om te vertoeven.

Brochure downloaden

Kosten voor deze locatie

Bij de Sparrenheuvel betaalt u een huurprijs vanaf €3000,00 per maand met een lage CAK-bijdrage. De prijs is exclusief servicekosten.

De zorg wordt veelal gefinancierd vanuit de Wlz. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijke financiële vraagstukken op basis van uw persoonlijke situatie.

Even voorstellen. Locatiemanager Ria.

Ria is een sociaal maatschappelijk betrokken persoon en heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Zij neemt de kansen en mogelijkheden die er binnen organisaties en bij individuele medewerkers zijn als uitgangspunt. Haar motto is “Alleen kom je ver, maar door samen te werken kom je veel verder”.

Door ieders inzet en expertise te gebruiken, creëren wij een omgeving waar het prettig wonen en werken is. Samen bouwen we aan een gevoel van thuis waarbij respect voor de ander, vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en ontwikkelen de dagelijkse praktijk zijn.

Rondleiding aanvragen
Ria locatiemanager Almelo

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Sparrenheuvel in Bosch en Duin staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Sparrenheuvel in Bosch en Duin iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, omringt door een grote groene tuin, ligt woonzorglocatie Sparrenheuvel.

Baarnseweg 18
3735 MG Bosch en Duin
030-2255 080
sparrenheuvel@saamborgh.nl