Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Nieuwe locatie in Almere Buiten

Woonzorgorganisatie Lang Leve Thuis heeft op maandag 14 september de contracten getekend met de Belgische vastgoedbelegger Aedifica om in Almere Buiten een nieuwe zorglocatie met 38 wooneenheden te openen.

Opening begin 2022
De nieuwe woonzorglocatie komt op de plek waar nu Monuta Uitvaartcentrum gevestigd zit. De sloop- en bouwwerkzaamheden gaan eind van dit jaar van start. In totaal worden 38 wooneenheden gerealiseerd, ook geschikt voor echtparen. Naar verwachting gaat deze locatie begin 2022 open voor ouderen met een zorgvraag.

Uitbreiding
Het is de zesde woonzorglocatie sinds de start van Lang Leve Thuis in 2017. Directeur Kees-Jan Brouwer: “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. In 2018 hebben we in Almere onze eerste locatie geopend – locatie Reedewaard – en dat een tweede locatie zo snel volgt, is wel iets om trots op te zijn. Er is een grote vraag naar particuliere ouderenzorg buiten de reguliere verzorgingshuizen om en wij voorzien in deze behoefte. Zo kunnen echtparen bij ons altijd samen blijven wonen, iets dat vreemd genoeg niet vanzelfsprekend is binnen de zorg.”