Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Missie en visie

Hier staan we voor (missie)

Volop oprechte en liefdevolle aandacht

We organiseren ons werk zo dat we alle tijd hebben om iedere dag opnieuw oprechte aandacht te kunnen geven. Van het inspelen op ieders behoeften tot het bieden van een veilige en gezellige omgeving. Van kleurrijk voedsel op het bord tot schone en gestreken kleding in de kast. Van samen doen tot respect voor ieders privacy. We zorgen ervoor dat medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn: zorg en welzijn bieden aan onze bewoners. Dat leidt tot ontspanning en regelmatig een lach op ieders gezicht.

 

Hier gaan we voor (visie)

We bieden zorgbehoevende ouderen een huis waar zij zich prettig en veilig voelen. Een huis waar ze zich in alle opzichten thuis kunnen voelen.

Dit betekent dat we zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften en wensen van bewoners, dat we uitstekende zorg bieden én dat we onze bewoners en hun familie ondersteunen. Het betekent ook dat we samen een veilig en plezierig thuis creëren, een huishouden voeren en een breed scala aan leuke en interessante activiteiten aanbieden; van spelletjes tot het goede gesprek, van samen koken tot werken in de tuin. Je mag hier vanzelfsprekend op jezelf zijn, maar je bent nooit écht alleen.