Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Villa Verde

De villa staat in een groene, parkachtige omgeving. De 11 wooneenheden in de villa hebben een woonoppervlakte van gemiddeld 30 m2 en een ruime gemeenschappelijke huiskamer met verschillende zithoeken. De bewoners kunnen hun zit-/slaapkamer inrichten zoals zij dat graag willen. Ook hier bieden we veel vrijheid en zelfstandigheid. Sommige kamers zijn ook zeer geschikt voor echtparen of kunnen worden gedeeld. De sfeer in de villa is huiselijk met veel comfort en een hoge kwaliteitsstandaard. Er zijn diverse moderne voorzieningen om de bewoners te ondersteunen en hen een veilige woonomgeving te bieden.

Recentelijk hebben wij het koetshuis naast de villa gerenoveerd voor een appartement speciaal voor echtparen. Dit is appartement 12 op Villa Verde

De tuin van ‘Villa Verde’ is een verlengstuk van de villa. Deze is zo ingericht dat de bewoners zonder begeleiding rond kunnen wandelen. Ook voor rolstoelgebruikers is de tuin makkelijk toegankelijk. De riante tuin heeft een parkachtige uitstraling met wandelpaden, een groot terras, verschillende zitjes, een moestuin, een plantenkas, een fruittuin, een jeu-de-boules baan en voldoende ruimte voor de (klein)kinderen om zich te vermaken. De tuin is afgesloten van de openbare buitenruimten.

Via de achterzijde is er een ontsluiting van en naar de parkeerplaatsen in de tuin, bestemd voor bezoekers en het verzorgende team. Ook is er mogelijkheid om naar Villa de la Porte te lopen, deze ligt op een steenworp afstand.

Villa Verde

Onze huizen